El Bàsquet Vilafant trepitja els talons al líder Blanes B

L’Adepaf veu tallada la ratxa de triomfs a Copa Catalunya contra el Maristes Ademar i l’Escala consolida la segona posició de Segona

El Vilafant és segon de Primera Territorial. | EMPORDÀ

El Vilafant és segon de Primera Territorial. | EMPORDÀ / ll.r. vilafant

Lluís Ribera

Lluís Ribera

Després de tres victòries seguides el sènior de l’Adepaf va perdre, davant el Maristes Ademar de Badalona (58-64), el dissabte passat a Castelló d’Empúries. Els nois que entrena Cristian Ruiz van pagar car un primer temps negatiu, on sempre van anar per darrere en el marcador (26-39), i tot i despertar a la represa ja no hi van ser a temps. Aquesta derrota deixa els figuerencs a la zona mitjana de Copa Catalunya abans de desplaçar-se, aquest dissabte (18.15 h), a la pista del Vilatorrada, del Bages.

A Primera Territorial, el Vilafant vol recuperar la categoria perduda i segueix segon del grup 2 després de sumar la cinquena victòria en sis jornades a la pista del Santjoanenc (47-78). Els de Jordi Burgas continuen per darrere del líder imbatut Blanes B i aquest dissabte (18.30 h) rebran l’Olot, amb qui comparteix el segon lloc. Al mateix grup, el Roses de Cinto Berta va perdre a Maçanet de la Selva (85-71) i continua a la zona mitjana.

Al grup 1 de Primera Territorial, el Castelló va ser superat pel Sant Gregori Vall de Llémena B (67-52) i és novè, mentre que l’Escala va perdre a la pista del Vall d’en Bas (75-59) i és antepenúltim. L’Escolàpies va ajornar el seu partit amb el Bescanó i el d’aquest cap de setmana també l’ha ajornat.

Qui també va posposar el seu enfrontament és el Grifeu de Llançà (Tercera Territorial) a la pista del Palamós, pel 7 de gener.

L’Escala persegueix el líder

A Segona Catalana, l’Escala segueix bufant el clatell al líder Vilablareix. Les noies de Toni Espinosa van obtenir la cinquena victòria en sis jornades a la pista del GEiEG C (68-77) en un partit on sempre van dominar el marcador. Les escalenques descansaran aquest cap de setmana i reprendran la lliga el 19 de novembre al Masnou.