L'Esplais agafa el lideratge i el Vilamalla l'augmenta a Quarta Catalana

Els castellonins aprofiten la derrota del Marca de l'Ham B a Lladó (3-0) en el grup 1 mentre que els vilamallencs celebren la derrota del seu rival directe, l'Escala B, en el grup 2

Una jugada de l'anterior partit de l'Esplais

Una jugada de l'anterior partit de l'Esplais / GEMMA/CF ESPLAIS

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La Quarta Catalana té, com a líders, l'Esplais (grup 1) i el Vilamalla (grup 2). Els castellonins s'hi han posat per primer cop després de superar l'Espolla (0-1) i d'aprofitar l'ensopegada del Marca de l'Ham B al camp del Lladó (3-0), mentre que els vilamallencs augmenten la distància pel seu triomf a Sant Miquel de Fluvià (0-4) i per la derrota de l'Escala B amb el Camallera (2-3).

L'Esplais d'Abdoulie Jallow Cherno van allargar la ratxa d'imbatibilitat a Espolla gràcies a un solitari gol d'Aliou Diallo en el minut 90. Els castellonins trepitjaven els talons el Marca de l'Ham B, que avui, sense el pitxitxi Abraham Huguet, sancionat, ha patit una desfeta contra un bon Lladó (3-0). Els d'Albert Roura i Maria Nicolás han sorprès els figuerencs amb gols de l'exnavatenc Joan Soler (22'), Konateh en pròpia (35') i Joan Sabarí (76').

L'Esplais no es pot despistar perquè només té un punt de marge respecte al Borrassà i dos amb el Roses City B i el mateix Marca de l'Ham B. Els borrassanencs es van emportar el triomf a Vilatenim contra el Recreativo de Marca (3-4) amb dos doblets d'Eric Ortiz i del killer Lluís Ortiz. Un altre dels davanters en estat de gràcia, el pitxitxi del grup Vicenç Lloret, va anotar un doblet al camp del Base Roses B (0-2) i ja en porta 13 amb el filial dels citziens.

La novena en nou partits del Vilamalla

Al grup 2, el Vilamalla ha agafat cinc punts de coixí en el lideratge en una jornada perfecte pels seus interessos. Els de Pere Carreras han aconseguit la novena victòria en nou jornades al camp del Sant Miquel de Fluvià (0-4) amb gols de Pau Domènech (7'), Adri Alarcón (44'), Antony Pedroza (68') i Juanito Vidal (90').

L'Escala B es queda distanciat en segon lloc després d'encaixar la primera derrota de la temporada contra el Camallera (2-3). Els nois de Xicu Ventalló i Lluís Juncarol dominaven 0-3 amb gols de Haimadou Konteh (4' i 31') i d'Eloy Moliner i el filial ha pogut retallar distàncies, però sense puntuar, amb un doblet final de David Puig (76' i 82').