Pau Sala, "el millor jugador" del Bàsquet Girona contra el Reial Madrid segons el seu entrenador

El vilabertranenc ha jugat el seu tercer partit a la lliga ACB, amb derrota contra els blancs, i Salva Camps l'ha destacat a la roda de premsa

Pau Sala

Pau Sala / BASQUET GIRONA

Lluís Ribera

El vilabertranenc Pau Sala Vallmajó ha jugat el seu tercer partit a la lliga ACB aquest diumenge, amb el Bàsquet Girona, davant el totpoderós Reial Madrid. Els gironins, imbatuts fins el dia d'avui, no han pogut fer res davant el potencial dels blancs, vigents campions d'Europa, que han assaltat Fontajau amb contundència (74-93).

Una de les notes positives ha estat la incursió del jugador altempordanès, de 18 anys, que avui ha estat el partit on ha jugat més minuts, 12. Fins i tot, el base i escorta del planter gironí s'ha atrevit a llançar dos triples, però a on ha anotat ha estat a sota cistella, aconseguint els seus primers dos punts a la màxima categoria. Sala, que ha rebut l'ovació de Fontajau els tres cops que ha llançat a cistella, ha anat agafant confiança a mesura que passava l'enfrontament, a favor dels blancs, i ha participat tant a la primera com a la segona part.

L'entrenador del Bàsquet Girona, Salva Camps, ha estat contundent a la sala de premsa quan, des de L'Empordà, se li ha preguntat per l'actuació de Sala: "Avui, ha estat el millor jugador de l’equip perquè fa el que se li demana, ni més, ni menys, amb més o menys encert. En els minuts que ha estat a pista, l'equip ha guanyat de 3 punts. Ha estat el millor no només per l’estadística, sinó perquè fa el que entrenem".

Vegeu resposta de Camps al minut 16:29.

Sala ja havia jugat dos partits (contra el València i el Gran Canària) amb el primer equip del Bàsquet Girona i avui ha format part de l'equip de Camps per l'absència de Juani Marcos. Perany al filial, el Salt, de la lliga EBA, i la temporada passada va alternar el B i el C del Bàsquet Girona, entre la mateixa EBA i Primera Catalana. Sala es va formar a la base del Bàsquet Vilafant dels quatre als dotze anys.