Peralada

El Peralada puntua a casa per seguir en promoció

El retornat Alan Baró marca davant el Badalona (1-1) del figuerenc Khalid i els verd-i-blancs continuen cinquens amb un punt de marge

Varese, en una jugada del Peralada-Badalona (1-1).

Varese, en una jugada del Peralada-Badalona (1-1). / CF Peralada

Emporda.info

El Peralada continua instal·lat una setmana més en places de promoció d’ascens a Segona RFEF tot i no poder passar de l’empat (1-1), el diumenge passat, a casa davant el Badalona, antepenúltim classificat de Tercera RFEF i situat en llocs de descens. Els nois que entrena Miquel Àngel Muñoz veuen com el coixí en el play-off es redueix ara a només un punt i a poc a poc van assegurant la permanència.

Davant el Badalona, que té el figuerenc i exjugador de la Unió Khalid Noureddine a la davantera des d’aquest mercat d’hivern, els peraladencs es van avançar amb un gol del central Alan Baró (57’), que tornava a l’equip després d’un partit sancionat. L’alegria va durar ben poc perquè els visitants posarien la igualada cinc minuts més tard mitjançant Suzuki.

El Sant Andreu d’Arranz, rival d’aquest diumenge al Narcís Sala

El proper partit del Peralada serà aquest diumenge (12 h) al Narcís Sala contra el Sant Andreu, segon classificat. Els andreuencs compten a les seves files amb el davanter figuerenc –i exPeralada– Sergi Arranz, autir de 4 gols aquesta temporada. El Sant Andreu té el líder, l’Europa a 8 punts. Només ha perdut un partit a casa aquesta temporada i encadena tres victòries consecutives. Després d’aquest partit, el Peralada rebrà, el 29 de gener, l’Hospitalet d’Hèctor Simón.