Rebeca López anuncia que si guanya les eleccions a Vilafant rebaixarà el sou d’alcaldia

L’alcaldable de Ciutadans promet també iniciarà programes d’ajudes per les famílies, millores de neteja i d’entorns urbans i dotar el municipi d’una sala de ball i un casal per a la gent gran

Façana de l'Ajuntament de Vilafant

Façana de l'Ajuntament de Vilafant / Emporda.info

Emporda.info

L’alcaldable de Ciutadans a Vilafant, Rebeca López, ja ha començat a desglossar algunes de les línies que guiaran les seves propostes electorals, entre les quals destaca el seu compromís a “rebaixar el sou de l’alcalde per responsabilitat i ajustar-lo a la situació econòmica actual” i el foment del reciclatge de llibres als centres educatius del municipi “per minimitzar la factura que han de pagar moltes famílies i que suposa, en molts casos, un gran esforç econòmic”.

López també ha anunciat que se centrarà en la neteja dels carrers, el combat a l’incivisme, la millora dels entorns urbans i la seguretat. “Volem un Vilafant on la gent s’hi senti a gust i gaudeixi plenament vivint-hi”. En aquest sentit, ha afegit que té una iniciativa per proporcionar a la gent gran “la sala de ball que realment és mereix pels caps de setmana i tinguin el seu propi casal”.

En sintonia amb aquestes propostes, l’alcaldable ja ha advertit que realitzarà una campanya austera i defugirà la fastuositat d’alguns grups que “durant 4 anys no han fet res i ara es dediquen a fer botifarrades, refrigeris i còctels”. “Nosaltres farem el que hem estat fent aquest quatre anys, propostes directes als veïns, de tu a tu, en cada carrer i en cada barri”, ha indicat.