La UNED consolida la implementació dels seus estudis a les comarques gironines

Del 15 de setembre al 2 d’octubre s’obre el període de matrícula pels cursos de la UNED Sènior +50

El Centre Associat UNED Girona forma part de la xarxa de centres UNED de Catalunya des del 1975. | UNED

El Centre Associat UNED Girona forma part de la xarxa de centres UNED de Catalunya des del 1975. | UNED / redacció. figueres

Emporda.info

El Grau d’Educació Infantil i el d’Enginyeria de l’Energia són les dues titulacions que la UNED va incorporar l’any passat a la seva oferta acadèmica i que enguany es consoliden amb la implementació del segon curs a Salt, Olot i Figueres.

La implementació del Grau d’Educació Infantil respon a una de les demandes socials històriques de la UNED i ha estat dissenyat per a formar als futurs mestres d’infants de 0 a 6 anys. A partir del curs 2023/24 l’alumnat matriculat en aquesta titulació podrà seguir les tutories del primer curs des de Salt i les del segon des d’Olot i Figueres.

El Grau d’Enginyeria de l’Energia s’afegeix a l’oferta de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials. És un grau dissenyat per formar els estudiants a fer front als reptes tecnològics en matèria de sostenibilitat, eficiència global, ètica professional i polítiques energètiques d’estalvi i racionalitat en la generació i ús de l’energia.

El termini de matrícula per a Graus, Màsters i microtitols romandrà obert fins al 23 d’octubre. També queda oberta la matrícula per al curs d’accés a la Universitat per a Majors de 25 i 45 anys.

Per altra banda, del 15 de setembre al 2 d’octubre s’obre el període de matrícula pels cursos de la UNED Sènior +50. Es tracta d’un programa formatiu per a persones majors de cinquanta anys que ofereix una gran varietat de cursos anuals i quadrimestrals en format presencial. Sota el lema «La curiositat m’atrapa» els cursos d’enguany conviden a explorar diferents temàtiques d’actualitat en un ambient distès des dels quatre punts de la UNED a Girona.

El Centre Associat UNED Girona forma part de la xarxa de centres UNED de Catalunya des del 1975. Ofereix formació universitària en format semipresencial, combinant l’ensenyament a distància amb tutories presencials o virtuals. La flexibilitat i l’accessibilitat que ofereix aquest tipus de formació sense nota de tall, permet adaptar-se als requisits i a les necessitats individuals de cadascun dels alumnes. Prop d’un miler de persones matriculades cada any avalen aquest sistema formatiu en què l’estudiant es converteix en el protagonista del seu propi aprenentatge, tal com estableix el Sistema Europeu d’Educació Superior.

[object Object]

Adreça: Carrer Nou, 53, Figueres (La Clerch) Carrer Sant Antoni, 1, Salt

Telèfon: 972 212 600

Web: www.unedgirona.org