Cursos d’anglès i francès adaptats a les teves necessitats a Yes l’Escala

El seu personal té l’experiència necessària per a la preparació d’exàmens i l’aprenentatge i reforç d’idiomes

L’edifici de l’escola d’idiomes Yes l’Escala. | YES L’ESCALA

L’edifici de l’escola d’idiomes Yes l’Escala. | YES L’ESCALA / REDACCIÓ. l’escala

Emporda.info

Podeu creure que el febrer del 2024 l’escola Yes l’Escala farà 20 anys? Durant aquests anys ens hem esforçat per millorar constantment i ens hem posicionat com una acadèmia d’idiomes consolidada i de referència a l’Escala. Recentment, hem actualitzat la nostra pàgina web i hem implantat solucions de digitalització per a l’organització de l’acadèmia. El nostre personal té l’experiència necessària per a la preparació d’exàmens i l’aprenentatge i reforç d’idiomes, presencialment i en línia, per a alumnes en edat escolar, adults i també per a empreses.

Gran varietat d’opcions

A Yes l’Escala tenim el curs que s’adaptarà a les teves necessitats. Oferim classes d’anglès i francès durant el curs escolar i a l’estiu per a nens i nenes, joves i adults de tots els nivells. Cursos en grup, minigrup o classes privades en els quals es practica la parla, l’escriptura, l’audició i la comprensió lectora, posant especial èmfasi en la comunicació.

A més, si vols fer una estada a l’estranger, t’orientarem i t’ajudarem a trobar el programa més adequat per a tu. A l’hora de fer aquesta tasca col·laborem amb l’empresa British Summer, una de les referències del país en estades a l’estranger.

L’objectiu de l’escola Yes de l’Escala és que els nostres alumnes surtin amb la confiança i els coneixements necessaris per complir els seus objectius, ja siguin mantenir una conversa, passar una entrevista de treball o estudiar a l’estranger. No deixeu que una barrera lingüística s’imposi entre tu i els teus objectius.

[object Object]

Adreça: Carrer Enric Serra, 36, 1r

Telèfon: 972 770 990

Web: www.yeslescala.com