L'Escala

El Marina Day, una jornada diferent al mar amb el Club Nàutic l’Escala

El Club Nàutic l’Escala ofereix una programació per apropar les activitats marines al públic en general

El Club Nàutic l’Escala ofereix activitats obertes al públic com la vela, entre altres

El Club Nàutic l’Escala ofereix activitats obertes al públic com la vela, entre altres / Emporda.info

El Club Nàutic l’Escala celebrarà el Marina Day el pròxim dissabte 12 de juny. La jornada, que inaugura la temporada d’estiu, celebra el dia dels ports esportius i proposa gaudir de tota mena d’activitats nàutiques i de lleure de manera gratuïta o a preus populars. L’objectiu és apropar la ciutadania als ports esportius i al mar perquè descobreixin la gran varietat d’activitats i serveis disponibles a les seves instal·lacions.

A l’Escala, els visitants que s’acostin al port trobaran un complet programa de propostes per a tots els gustos creat amb la col·laboració de les diferents empreses ubicades al Club Nàutic. La jornada començarà amb la possibilitat de gaudir de tota mena d’activitats nàutiques a preus molt assequibles, des de sortides familiars amb caiac, «stand up paddle» o vela fins a un bateig de submarinisme ofert per Orca Diving. També l’adrenalina de navegar amb moto d’aigua fins a La Foradada amb Jet Ski l’Escala o bé la possibilitat de relaxar-se durant una agradable excursió amb L’Escull, una de les embarcacions de motor de la flota de Creuers Marenostrum.

A més, els amants de la gastronomia podran acostar-se al restaurant del Club La Barra del Port, on podran assaborir un aperitiu especial amb copa de cava i un pinxo d’autor amb les millors vistes al port a un preu molt especial. Des de la seva terrassa, a més, podran contemplar tota l’acció del Campionat de Catalunya de J70, que tindrà el Club Nàutic l’Escala com a seu entre els dies 11 i 13 de juny i acollirà les millors tripulacions de la classe. El mateix dia, també tindran cita els aficionats a la pesca del Club, que es reuniran en una nova trobada de pesca per tal de gaudir junts del seu esport preferit.

Per terra o per mar, el Marina Day és obert a tothom i els assistents podran fer ús del Moll d’Espera de les instal·lacions de manera gratuïta durant la jornada.

Espectacle per als més petits

A la tarda, la mainada podrà gaudir d’un espectacle de contingut mediambiental que tindrà lloc a la plaça de la Seu Social del Club. Una estona de diversió durant la qual, a més, aprendran a mantenir una actitud responsable envers el medi ambient i, en especial, el mar.