El Club Nàutic de l'Escala instal·la 15kW en plaques solars

Amb el nou sistema de producció d'energia el club pot aconseguir un estalvi de fins a un 40%

L'entitat esportiva podrà analitzar la corba horària dels consums de cada dia

L'entitat esportiva podrà analitzar la corba horària dels consums de cada dia / NOVELEC

EMPORDA.INFO

El Club Nàutic de l'Escala ha col·locat 33 plaques solars de 495Wp en la coberta del seu edifici, sumant un total de 16.335Wp. La instal·lació fotovoltaica ha estat de 15kW amb inversor GOODWE 15KT-DT i plaques RISEN de 495W de potència.

L'aspecte de més interès de la instal·lació és que l'entitat esportiva, gràcies al monitoratge (que ofereix SEC1000 de Goodwe) podrà analitzar la corba horària dels consums de cada dia per a dur a terme una futura ampliació de la instal·lació. Actualment la instal·lació permet un estalvi del 15% del consum, però en un futur pròxim pot arribar fins al 40%

La instal·lació ha estat realitzada per Novelec Empordà, empresa especialitzada en material elèctric, telecomunicacions, fluids i climatització. Novelec ha estat present en tot el procés de muntatge, des de l'obtenció del material fins a l'assessorament de l'equip tècnic d'enginyers i especialistes en la matèria de fotovoltaica. El quadre de proteccions de corrent continu ha estat de Gave i l'estructura de formigó de Ennova.