Sons del Món consolida el seu Village com a nou espai d'oci per gaudir de la música i la gastronomia

Vol potenciar el talent rosinc, programant fins a 6 artistes locals com Madamme Mustash, Delpuerto i Ariadna Vieyra, entre d’altres

A banda dels concerts, el Village comptarà també amb vuit propostes gastronòmiques, barres especialitzades en vins, cerveses i còctels prèmium, zona chill-out i sessions de Dj

Sons del Món consolida el seu Village com a nou espai d'oci per gaudir de la música i la gastronomia

Sons del Món consolida el seu Village com a nou espai d'oci per gaudir de la música i la gastronomia / SONS DEL MÓN

Emporda.info

El Village del Sons del Món es transformarà del 21 de juliol al 7 d’agost en un nou espai d’oci de l’Empordà obert a tot el públic -tant el que assisteix als concerts com el que no- amb una programació musical pròpia centrada en les propostes musicals locals i una oferta gastronòmica única. Aquesta nova proposta continua millorant l’experiència que ofereix el Sons del Món al seu públic fidel que ja l’ha convertit en una de les cites imprescindibles de l’estiu a la Costa Brava.

El nou escenari del Village es transformarà al llarg del festival en una plataforma de promoció d’artistes locals gràcies a les actuacions dels artistes de Roses Ariadna Vieyra, Delpuerto o Madamme Mustash, d’artistes empordanesos com Vanila Sound i White Shadow o barcelonins com Mama Dousha, Julia Blum o Julen.

Les portes del Village, que està situat a l’interior de la Ciutadella de Roses, un patrimoni històric i arquitectònic de primera, s’obriran a les 20h i romandran obertes fins a les 3h de la matinada. Cada vetllada comptarà entre les 21h i les 22h d’una programació musical i de la mitjanit a les 3h de la matinada, de sessions de DJ. L’accés estarà obert a tothom, tant la gent que assisteix als concerts com la que només adquirirà l’entrada de 6€ que li permetrà l’accés exclusiu al Village. Acabaran de fer rodones les nits a la Ciutadella, una oferta gastronòmica formada per vuit propostes diferents i una sèrie de barres especialitzades en vins, cerveses, còctels i begudes prèmium.

El públic assistent podrà seure a sopar a la gran terrassa amb taules i cadires o gaudir de la zona chill-out, pensada per a la comoditat de tothom.

El 21 de juliol inaugurarà la programació musical del Village del Sons del Món la proposta empordanesa dels Vanila Sound, un projecte inspirat en la filosofia del Sound System amb estils com electró-reggae i elements de hip hop, latin i soul. L’endemà serà el torn de Melissa Sanley, cantant i compositora rosenca amb una veu excepcional i poderosa que interpreta com ningú cançons soul, pop i R&B. Tancarà el primer cap de setmana la barcelonina Julia Blum i la seva deliciosa mescla de pop electrònic amb regust de música urbana.

El popular cantant Julen acompanyat de la cantant i baixista Laia Martínez de la banda del programa Zona Franca de TV3 obriran el 28 de juliol el segon cap de setmana amb un espectacle de proximitat amb tocs d’humor. Serà, diuen, un concert per riure, emocionar-se i cantar. L’endemà serà el torn de l’artista de Roses Delpuerto. Indie-rock elèctric carregat de força i energia. L’endemà, el cantant barceloní Mama Dousha oferirà un concert del seu exquisit bedroom pop amb tonalitats urban.

El darrer cap de setmana començarà dijous 3 d’agost amb l’actuació de la cantautora rosinca Madamme Mustash, exvocalista i compositora del grup Aurània. L’endemà se celebrarà la festa “El ritme de la nit”, una nit especial liderada pel programa homònim de RAC105 dedicat a la millor música dance de totes les èpoques. La sessió anirà a càrrec del locutor i DJ Arnau Molet, que punxarà hits universals i molt ballables de l’època. A continuació serà el torn del duet empordanès White Shadow, que fan versions molt personals de diferents èpoques. Finalment, dilluns 7 d’agost tancarà la programació musical del Village la cantautora rosinca Ariadna Vieyra, que es va donar a conèixer l’any 2018 gràcies a la seva participació a La Voz Kids i que va arribar al càsting final del programa Eufòria. Totes les vetllades comptaran amb les sessions de cançons clàssiques del pop rock i l’indie electrònic més actual d’Adrià Giner, que exercirà de DJ resident.