Dos joves de l'Alt Empordà entre els  25 aspirants a ser concursants d'Eufòria

Ariadna Vieyra de Roses i Ferran Capallera de Peralada han sigut dos dels seleccionats

Instant del Twitch d'Eufòria en què Ariadana Vieyra escoltava la deliberació de Jordi Cubino

Instant del Twitch d'Eufòria en què Ariadana Vieyra escoltava la deliberació de Jordi Cubino / TV3

Jordi Callol

Jordi Callol

La cantant rosinca Ariadna Vieyra, que compta amb singles com Ell no és tu o Amunt com el sol, i el peraladenc Ferran Capallera, cantant del grup de punk de l’Alt Empordà Desfets, es troben entre els 25 candidats finalistes per ser un dels 16 concursant del Programa Eufòria de TV3.

Després del gran l'èxit de la primera temporada d'aquest talent show, la televisió pública de Catalunya s'està preparant per estrenar la segona temporada. I és que el passat mes de novembre es van celebrar els primers càstings amb més de 2.300 participants, dels quals només en van quedar 72 seleccionats.

Els passats dies 13 i 14 de gener es van celebrar unes noves fases dels càstings i aquests aspirants van haver de sotmetre's a diferents proves de cant com a solistes i com a segones veus, proves d'aptitud per al ball, entrevistes i dinàmiques de grup per tal de captivar el jurat del programa. De la setantena d'aspirants només 25 van convertir-se en candidats finalistes. Entre aquests hi trobem la rosinca Ariadna Vieyra que, amb el número d'aspirant 1990, va sorprendre el jurat, els espectadors del canal de Twitch del programa i la resta d'aspirants tot cantant el tema We Will survive de Gloria Gaynor com a colofó final dels càstings del dissabte 14. Arran de la seva actuació va rebre la deliberació de part de Jordi Cubino, director musical d'Eufòria, el qual va expressar que «ens has impressionat amb la teva veu, tens una veu meravellosa i s'intueix una gran músic darrere d'aquesta veu» i li va comunicar que era una de les 25 candidates finalistes per participar a Eufòria. Per la seva banda, el cantant Ferran Capallera, que tenia el número 0573, va tancar les seves proves amb la cançó Always on my mind d'Elvis Presley. Tot i que va exposar que «he escollit cançons que m’agradaven, en lloc de cançons que em fessin lluir», la nova coach d'interpretació Paula Malia li va comunicar que es convertia en l’últim seleccionat tot dient-li «avui has fet una immolació davant de tothom» i que «està molt bé que t’emportis tots aquests aprenentatges perquè necessitaré que demà els posis en pràctica».

Dels 25 aspirants només en poden quedar 16, els quals ja seran els concursants de la segona temporada d'aquest programa musical. Una selecció que s'ha dut a terme aquest diumenge 15 de gener, però que no es farà pública fins a l'inici de l'emissió del concurs d'aquí a unes setmanes..

Vieyra i el seu pas per TV3

No és la primera vegada que escoltem la rosinca Ariadna Vieyra a TV3. L'any 2020 va cantar una cançó pel disc de La Marató, la qual semblava premonitòria davant de la seva participació en aquest programa perquè es tractava del tema 'Eufòria', una versió en català d'Euphoria de Loreen.