Castelló entra a la fase final del Pressupost Participatiu 2024

L'Ajuntament sotmet a votació 18 actuacions sorgides de les propostes fetes per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització

El període de votació s'estén del 16 d’octubre a l’1 de novembre, ambdós inclosos

L'Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 18 actuacions.

L'Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 18 actuacions. / Ajuntament de Castelló d'Empúries

Emporda.info

El Pressupost Participatiu 2024 a Castelló d’Empúries engega la fase final amb l’obertura del període de votació, que permetrà als veïns i veïnes escollir a quins projectes volen destinar 250.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal. El període de votació s'estén del 16 d’octubre a l’1 de novembre, ambdós inclosos.

L'Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 18 actuacions sorgides de les propostes fetes per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització, i que han estat validades pels serveis tècnics de l'Ajuntament. Cada ciutadà podrà escollir un màxim de tres propostes.

Anna Massot, alcaldessa, fa una crida a la participació. “Volem que els nostres veïns i veïnes votin i triïn aquells projectes de present que poden representar un salt qualitatiu pel nostre municipi. Totes les actuacions que sotmetem a votació són fruit de la participació i de la implicació actives de la població en aquest projecte de Pressupost Participatiu que, edició rere edició, es consolida com una iniciativa que empodera de forma real als veïns i veïnes”, afirma.

Totes les persones empadronades a Castelló d’Empúries que tinguin 16 anys o més poden votar. En el moment de la votació caldrà identificar-se amb el DNI o NIE.