Junts presenta Dolors Barceló com a cap de llista per Castelló i Empuriabrava

L'acte va tenir lloc aquest divendres al vespre a la Sala Gòtica i hi van assistir l'exconsellera Lourdes Ciuró i l’alcaldessa de Girona i diputada Marta Madrenas

Dolors Barceló, al centre, amb Ciuró (a l'esquerra) i Madrenas (a la dreta).

Dolors Barceló, al centre, amb Ciuró (a l'esquerra) i Madrenas (a la dreta). / Xavi Utiel

EMPORDA.INFO

Dolors Barceló, va ser presentada aquest divendres al vespre com a cap de llista per Castelló d'Empúries i Empuriabrava a les eleccions municipals de maig. L'acte va comptar amb la participació de l’exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró i de l’alcaldessa de Girona i diputada al Parlament, Marta Madrenas.

Barceló va exposar els objectius principals del seu projecte per al municipi i va exposar que és fonamental “una planificació estratègica clara a deu anys vista, per tal de marcar cap a on volem anar”.

La candidata va posar l’accent en projectes com la dinamització del centre històric i la restauració de la basílica, així com la renovació dels ponts d’Empuriabrava.

A banda, Barceló va parlar de “promoure un parc d’habitatges" per la gent jove, per tal que es quedi a viure al poble i Castelló pugui "adaptar la connectivitat a les seves necessitats i oferir-los oci i cultura”.

Finalment, l'alcaldable va posar el focus en la seguretat: “Cal un pla de xoc per a la prevenció dels assalts als habitatges”.