D'altra banda, el brot de coronavirus detectat fa una setmana a la presó de Quatre Camins ja afecta un centenar d'interns, segons les darreres dades facilitades pel Departament de Justícia. Concretament, en són 102, dels quals 96 s'han detectat al mòdul 4, que és el principal afectat i es troba confinat. A l'inici del brot ja es van detectar en aquest mòdul 80 positius però una segona PCR als interns que havien donat negatiu ha elevat la xifra de positius fins a 96.

També hi ha dos casos al mòdul semiobert, dos al mòdul 6, un al mòdul 8 i un altre al mòdul 3. La mascareta FFP2 és obligatòria per accedir al centre i es continuen fent proves diagnòstiques. El 70% dels funcionaris estan vacunats. En total, els centres penitenciaris catalans tenen 147 interns i 72 professionals positius. Dels 147 interns, 93 estan ubicats al mòdul 4 de Quatre Camins i n'hi ha quatre més ubicats a la infermeria del mateix centre.

A banda, també hi ha 11 interns amb coronavirus a Brians 2, tres al Pavelló Hospitalari Penitenciari de Terrassa, dos a Mas d'Enric, i dos a Brians 1. A més, hi ha 12 interns positius que romanen al seu domicili confinats amb permís per malaltia i quatre que romanen al domicili en aplicació de l'article 86.4.