L'exalcalde de l'Escala Víctor Puga serà el número 2 del PSC a les eleccions al Parlament

Sílvia Paneque repetirà de cap de llista per Girona en una llista on també hi haurà la regidora de Figueres Núria Navarro i l'alcalde de Portbou Gael Rodríguez

Víctor Puga.

Víctor Puga. / Basili Gironès

Empordà

Empordà

L'exalcalde l'Escala, Víctor Puga, torna a la primera fila de la política i serà el número 2 de la llista pel Girona del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest pròxim 12 de maig. Puga és la principal novetat d'una llista que tornarà a encapçalar la diputada i regidora de Girona, Sílvia Paneque, i on l'Alt Empordà també hi ha dos representants més. La regidora de Figueres, Núria Navarro, com a número 5 i el jove alcalde de Portbou Gael Rodríguez.

Víctor Puga va ser alcalde de l'Escala entre el 2015 i el maig del 2022 quan, a un any de les eleccions, va deixar el seu lloc a Josep Bofill que en les eleccions de l'any passat va aconseguir mantenir la majoria absoluta que tenia l'ara candidat al Parlament. En el seu moment, Puga va explicar que posava punt final a la seva llarga etapa en la política municipal, entre el 2007 i el 2015 havia estat regidor, per centrar-se en "nous reptes professionals". Puga és responsable de Promoció Institucional i Nous Projecte de Renfe.