Nostradamus ja ho va advertir: Aquestes són les esgarrifoses catàstrofes que passaran l'any 2024

L'apotecari, astròleg i endeví francès va plasmar les seves prediccions en la seva obra 'Les profecies'

Nostradamus.

Nostradamus.

Michel Nostradamus va alertar en el segle XVI de què ens pot acabar passant. Aquest apotecari, astròleg i endeví francès va plasmar en el seu llibre Les profecies el futur de la humanitat i les catàstrofes esdevenidores. Any a any recorrem a la seva col·lecció de 942 quartetes escrites el 1555 per a conèixer que ens oferiran els pròxims 365 o 366 dies.

Després de predir incomptables esdeveniments com l'ascens de Hitler al poder, els atemptats de l'11-S a Nova York o l'assassinat de John F. Kennedy moltes persones volen conèixer les premonicions de Nostradamus per a aquest 2024. El francès, el veritable nom del qual és Michel de Nostredame, ha passat a la història per les profecies que va deixar escrites i les seves semblances amb la realitat.

I la pregunta és: com serà 2024?

Segons Nostradamus, aquest any de traspàs arribarà carregat de conflictes mundials, agitació real i desastres humanitaris, a més de catàstrofes climàtiques i guerres.

Pel que fa a les guerres, l'apotecari francès parla de combat i batalla naval, que un "adversari vermell empal·lidirà de por posant al gran oceà en paüra". Els experts consideren que la Xina pot ser aquest adversari vermell.

L'agitació real es relaciona amb la Gran Bretanya. En les profecies es parla d'un rei de les illes, que serà expulsat per la força i que el tron l'usurparà "un que no tindrà la marca d'un rei". Tal vegada es tracta de Carles III i del príncep Harry.

Nostradamus també parla que la terra seca es tornarà més resseca i que hi haurà grans inundacions. I el colofó a aquestes catàstrofes climàtiques: fam i plagues.

I, finalment, l'endeví francès vaticina la mort del papa Francesc i qui serà el seu successor: "Per la mort d'un pontífex molt vell / Serà triat un romà de bona edat / D'ell es dirà que afebleix la seva seu / Però molt temps estarà assegut i en activitat mordaç".