Blog 
Salut i benestar
RSS - Blog de Francisco Vera

L'autor

Blog Salut i benestar - Francisco Vera

Francisco Vera

No sabria què dir de mi

Sobre aquest blog de Salut

Bloc relacionat amb temes de salut i benestar de tota la família


Arxiu

 • 18
  Juliol
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Raspberry Ketone (cetona de gerds)

   Què és la cetona de gerds? i  funciona realment?

  Qui no ha sentit parlar de la bogeria que s'ha despertat als Estats Units primer i després a tot el món sobre un suplement anomenat Raspberry Ketone ? A hores d'ara, el que més i el que menys, sobretot les persones que estan al dia sobre productes d'aprimar, han sentit parlar del que ha provocat un programa de televisió conduït per un tal doctor Oz. El tal Dr Oz promociona els beneficis per cremar greix del suplement Raspberry Ketone (cetones de gerds). El Dr Oz té una fórmula original, però es basa en un principi actiu que té el gerd i que és responsable de la seva deliciosa aroma. 
  Aquest programa ha despertat tal polseguera, que les botigues de suplements no donen l'abast per mantenir-se al dia amb la gran demanda del compost de gerds vermelles.


  Raspberry Ketone (cetona de gerds) Com actua?

  Les cetones de gerds regulen l'adiponectina, una hormona que ajuda a accelerar el metabolisme. Els seus efectes contraresten el sobrepès causa que ajuda a l'estimulació de la lipòlisi (que és com el cos descompon el greix de les cèl · lules grasses anomenades adipòcits per aprimar) tant en el teixit normal com en el teixit adipós. 
  Els estudis demostren que les persones primes tenen majors nivells d'adiponectina que les persones amb sobrepès, i els investigadors coincideixen que l'hormona millora la sensibilitat a la insulina i ajuda a regular el pes. 
  La veritat sigui dita, no hi ha molts estudis científics que donin suport al fet que la Raspberry Ketone (cetona de gerds) sigui el 'miracle cremagreix' que el Dr Oz assegura, sobretot per les novetats del producte com suplement cremador de greix i la quantitat limitada que han tingut els investigadors de treure conclusions, tot i que ja existien experiments de laboratori sobre les cetones de gerds en rosegadors, als quals se'ls van donar cetones de gerds per comprovar si evitaven l'augment de pes quan eren alimentats amb dietes riques en greixos. La conclusió d'aquests estudis va ser que aquest producte efectivament interactua amb les cèl · lules grasses, reduint volum corporal i prevenint la malaltia del fetge gras. 
  Estudis realitzats per coreans el 2010 deixen palès que el suplement de Raspberry Ketone (cetones de gerds) augmenta la producció en el cos de l'adiponectina, hormona que controla la quantitat de sucre i greix que cremen les cèl · lules. Molts experts també pensen que la cetona de gerds controla també la fam i ajuda a augmentar el metabolisme amb l'ús regular. 
  Encara que la fórmula original del Dr Oz es barregi amb altres ingredients naturals potents, realment no seria necessari, ja que és la cetona de gerds què aconseguiria el resultat de la termogènesi . 

  Raspberry Ketone Què opinen els metges?

  Molts metges prefereixen ser cauts i esperar que hagin conclusions científiques basades en éssers humans i no en rosegadors, mentre que altres-els més atrevits-s'han deixat captivar per aquests estudis i les seves conclusions i també pels milers de testimonis i pels resultats que han pogut veure amb els seus propis ulls. 
  ¡En fi! Que ja estigui a Espanya i ja no hi ha necessitat de comprar la Raspberry Ketone del Dr Oz. Com amb tot producte de consum, quan hi ha una gran demanda, hi ha una gran oferta.

   On comprar Raspberry Ketone (Cetona de gerds)?

   

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook