L'Escala i el Peralada es juguen el play-off a Segona RFEF en quatre dies

Els escalencs reben el Mollerussa abans de visitar el líder Olot i els peraladencs juguen a casa contra el Badalona abans d'enfrontar-se al cuer

El Peralada i l'Escala esgoten els darrers cartutxos per promocionar

El Peralada i l'Escala esgoten els darrers cartutxos per promocionar / LLUIS RIBERA

Empordà

Empordà

Queden només quatre partits per acabar la lliga de Tercera RFEF i, de moment, l’Escala i el Peralada continuen a fora de les places de promoció d’ascens a Segona RFEF. En cap dels dos casos classificar-s’hi és una obligació, però sí un dret a somiar després d’encarrilar la permanència.

Actualment, qui té més opcions dels dos per entrar-hi és l’Escala, que està a dos punts de la cinquena plaça que continua en mans del Prat. Els blaugranes s’aferren al duel contra els potablaves que es disputarà el 5 de maig al Nou Miramar. Per la seva part, els peraladencs s’han allunyat a quatre punts del play-off després d'encadenar dues derrotes seguides.

Doble compromís en quatre dies

Aquest dissabte 27 d'abril, ambdós equips jugaran com a locals en duels avançats: l’Escala rebrà el Mollerussa (17 h) i el Peralada, sense el sancionat Alan Baró, tindrà la visita del Badalona (17.30 h).

I és que el dimecres 1 de maig hi tornarà a haver lliga, amb la visita escalenca al camp de l’Olot (17 h), que encara no és campió, i el desplaçament peraladenc al feu del cuer, el Castelldefels (18 h), que manté opcions de salvar-se.