25 de març de 2019
25.03.2019

'Joc de Trons': Filtren el primer capítol de la nova temporada

HBO ha denunciat la publicació d'un vídeo amb detalls de l'esperat episodi a Youtube

25.03.2019 | 15:36
La vuitena temporada de Joc de Trons s'estrena el pròxim mes d'abril .

Els seguidors de 'Joc de Trons' esperen amb candeletes els primers capítols de la vuitena i última temporada de la ficció, basada en les novel·les de George R.R. Martin. Després d'aguantar amb tenacitat una llarga espera de gairebé dos anys, no hi ha res més dolorós per a un seriòfil que els spoilers. En aquest cas, del primer capítol de la sèrie més esperada de 2019, amb detalls que s'han revelat via xarxes socials de forma premeditada.

El presumpte culpable, sota el sobrenom de TheRealFrikiDoctor, va publicar a Reddit i a Youtube un vídeo amb detalls del primer episodi de la vuitena temporada. Un vídeo que HBO ha denunciat i reportat a Youtube per donar-lo de baixa en qüestió de minuts.

L'usuari ha publicat en aquesta mateixa xarxa social que s'enfronta a "una reclamació per infracció de drets d'autor", però que buscarà altres plataformes on tornar a pujar el contingut que ha estat denunciat.

Els fans, pacients com ningú, mentre esperen el desenllaç de la gran batalla entre els Caminants Blancs i les hosts de Jon Nieve i Daenerys Targaryen, han carregat colèrics contra aquest tipus de spoilers innecessaris.

"No publiquis filtracions de la temporada 8 de 'Joc de Trons'. He esperat dos anys"

"Ok, però de debò, quin tipus de seguretat té HBO? Haurien treballar-hi. Hi ha filtracions del 8x01 de Joc de Trons a tot arreu"

"Vaig veure una miniatura a Youtube d'una filtració de la temporada 8 de 'Joc de Trons' sobre els episodis 1-8. Jo NO VULL SABER RES D'AIXÒ".

La sèrie creada per David Benioff i D.B. Weiss ja ha patit filtracions en el passat amb l'estrena d'anteriors episodis. Amb l'emissió de la setena temporada, diversos pirates informàtics van robar diversos terabytes d'informació a HBO per usar-los en la seva contra.

Tot i la tempesta de possibles spoilers, 'Joc de Trons' arribarà a la seva fi amb els sis episodis de la vuitena temporada el proper 14 d'abril. A Espanya podrà gaudir-se a través d'HBO i de Movistar +

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook