30 de maig de 2018
30.05.2018
40 Años
40 Años

Més de 2.000 inscrits al càsting que 'Operación Triunfo' fa a Barcelona

Dimecres es farà la primera selecció i dijous es farà una segona fase a porta tancada

30.05.2018 | 19:01
Més de 2.000 inscrits al càsting que 'Operación Triunfo' fa a Barcelona

Més de 2.000 persones s'han inscrit fins a primera hora de la tarda d'aquest dimecres al càsting del programa 'Operación Triunfo' a Barcelona, tres vegades més que els presentats l'any passat, ha informat RTVE en un comunicat.

Centenars de persones s'han concentrat abans de l'obertura de portes, amb cues que donaven la volta a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, per cantar davant l'equip de càsting format per Noemí Galera, Ismael Agudo i Pablo Wessling.

Els participants s'han d'inscriure primer i els primers aspirants porten esperant des del dimarts, encara que la novetat d'aquest any són les passades directes, amb participants que han enviat versions per les xarxes socials, i en el cas de Barcelona 34 persones han fet càsting amb passada directa --dels quals cinc han passat a la segona fase--.

En declaracions als mitjans, Noemí Galera ha avançat que el claustre de professors serà el mateix de la passada edició, i ha assegurat que busquen que els aspirants siguin ells mateixos: "El que ens va enamorar dels participants de l'any passat és que eren tots diferents".

Els concursants que siguin seleccionats aquest dimecres amb l'adhesiu d'OT se citaran el dijous per participar en la segona fase, a porta tancada.

El càsting d''Operación Triunfo' es perllongarà fins el 10 de juliol i passarà per 10 ciutats, sent la propera parada el 4 de juny a Alacant, a la qual seguiran València, Mallorca, Donosti, Vigo, Tenerife, Màlaga, Sevilla i Madrid.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook