Les altres morts de José, l'avi que ha matat els seus nets a Granada

La seva dona i la seva filla van morir en un accident de cotxe en què ell conduïa, el dia del pare

Els seus nets, de 10 i 12 anys, també viatjaven al vehicle i van resultar ferits

Un avi de Granada mata els seus dos nets i se suïcida

Així va quedar el vehicle després de l'accident que va tenir lloc el 19 de març passat a la GR4407.

Així va quedar el vehicle després de l'accident que va tenir lloc el 19 de març passat a la GR4407. / BOMBERS DIPUTACIÓ DE GRANADA.

Luis Rendueles / Vanesa Lozano

José, l'ancià de 71 anys que ha matat els seus dos nets, de 10 i 12 anys i després s'ha suïcidat a casa seva a Huétor Tájar (Granada), va tenir un accident de trànsit el dia del pare, en què van morir la seva dona i la seva filla i van resultar ferits els seus nets.

Segons les fonts consultades pel canal de recerca i esdeveniments de Prensa Ibérica, era José qui conduïa el cotxe, en què viatjava la seva família, quan el 19 de març passat va patir un desmai i va perdre el control del vehicle a la carretera que uneix la localitat granadina de Loja amb Huétor Tajar, on ells vivien.

Els bombers van haver de fer-se servir a fons per treure els ocupants del cotxe.

Els bombers van haver de fer-se servir a fons per treure els ocupants del cotxe. / BOMBERS DIPUTACIÓ DE GRANADA.

Van quedar atrapats

El sinistre va passar a plena llum del dia, a la tarda, quan el cotxe va sortir de la calçada i va impactar de manera frontal contra un mur a l'entrada d'un túnel. Els bombers de Loja van haver de treballar de valent per poder treure del vehicle els ocupants, que van quedar atrapats.

Els cinc membres de la família van arribar amb vida a l'hospital, però la dona i la filla de José finalment no van poder superar les greus lesions que van patir a conseqüència de l'accident.