Un incendi en una cuina d'un habitatge de Vilafant acaba amb un ferit per inhalació de fum

No s'ha hagut d'evacuar a cap centre sanitari

En més d'una hora s'han produït també incendis en cuines d'habitatges a Lloret i Olot

Diverses dotacions dels Bombers. | ARXIU DDG

Diverses dotacions dels Bombers. | ARXIU DDG

Eva Batlle

Incendi en una cuina d'habitatge a Vilafant. Els Bombers s'han hagut d'adreçar fins al carrer de l'Església per un incendi de cuina en un edifici. Les flames han afectat la campana extractora i en poca estona l'han donat per apagat. Pel que fa als inquilins de l'habitatge, dels tres que hi havia un ha resultat ferit. Una persona però, segons els Bombers, que no ha hagut de ser evacuada a cap centre sanitari, ja que presentava una intoxicació per inhalació molt lleu pel fum. Tot i això, el SEM l'ha atès in situ.

Es dona el cas que en poc més d'una hora s'han produït dos incendis més en cuines d'habitatges més, en aquest cas a Lloret de Mar i Olot. Aquests són els serveis que els Bombers han hagut de fer en diversos punts de la província aquest migdia.

A Lloret, l'incendi s'ha produït cap a dos quarts d'una a l'avinguda de Tossa. Els Bombers han rebut un avís per un foc per una olla al foc. L'han apagat ràpidament i no s'han produït més afectacions. A lloc també hi ha treballat la Policia Local de Lloret i el SEM.

Olot, l'origen del foc també ha estat una olla al foc. Els Bombers han anat amb dues dotacions fins al carrer del Roser per l'avís d'incendi a la cuina i poca estona l'han extingit. A la zona també hi ha anat la Policia Municipal d'Olot i el SEM.