Barcelona

Diversos testimonis avalen al jutjat la versió de la noia que va denunciar Alves per agressió sexual

Dues acompanyants de la jove i treballadors de la discoteca ratifiquen la declaració feta davant dels Mossos

Dani Alves

Dani Alves

ACN

Diversos testimonis han avalat aquest divendres al jutjat la versió de la noia que va denunciar una agressió sexual per part del futbolista Dani Alves en una discoteca de Barcelona. Tots vuit han ratificat la seva declaració davant dels Mossos d'Esquadra en la que explicaven la situació anterior i posterior als fets, que van passar en un lavabo del reservat de la sala Sutton. Sis testimonis són treballadors o responsables de la sala, que van veure i atendre la jove després dels fets, mentre que dues són l'amiga i la cosina de la suposada víctima, que han assegurat que el futbolista també va intentar abordar-les a elles.

Segons fonts jurídiques, els treballadors de la sala han explicat que va ser Alves qui va convidar les tres noies al seu reservat i va estar uns 20 minuts conversant i ballant amb elles. En un moment determinat Alves va entrar al lavabo i després ho va fer la noia. S'hi van estar un quart d'hora i suposadament va ser aleshores quan l'esportista la va obligar a mantenir relacions sexuals no consentides, tot i que ell assegura que sí que ho van ser.

Un cop passada la suposada agressió sexual en un petit lavabo annex al reservat, fora de la vista de les càmeres i de la resta de la gent, la noia va voler marxar de la discoteca, però va explicar a les seves acompanyants i a responsables de la discoteca que l'exdefensa brasiler del Barça l'havia violat. A partir d'aleshores es va activar el protocol contra agressions masclistes i es van avisar els Mossos d'Esquadra.

Per la seva banda, l'amiga i la cosina de la noia presumptament agredida han reiterat, com ja van fer als Mossos d'Esquadra, que Alves les va convidar i després va intentar 'lligar' amb elles, parlant, ballant i fins i tot tocant-les.