El mort de la Rambla de Figueres i el seu agressor acabaven de robar en un bar

Els Mossos busquen l'autor de l'apunyalament mortal que, com la víctima, és una persona amb antecedents i coneguda per la policia

Els Mossos investigant a la zona dels fets.

Els Mossos investigant a la zona dels fets. / Eduard Martí

Marc Verdaguer

Marc Verdaguer

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant el presumpteautor de l'homicidi a la Rambla després d'una baralla amb ganivets. Segons avança el Diari de Girona, del mateix grup editorial del Setmanari de l'Alt Empordà, la víctima i l'autor de la ganivetada mortal haurien entrat junts a robar en un bar del carrer Monturiol. A la sortida del local és quan s'hauria produït la baralla entre els dos. El mort, que tenia 25 anys, va morir hores després a l'hospital Doctor Josep Trueta de Girona a causes de les ferides, mentre que l'agressor es va escapar en direcció al carrer Jonquera.

Els fets van passar a voltant de quarts de quatre de la matinada de divendres a dissabte i la Guàrdia Urbana de Figueres va ser qui primer va donar l'avís als Mossos d'Esquadra que es van fer càrrec de la investigació. Tot i que, segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els implicats són persones amb antecedents i conegudes per les diferents policies, el regidor de Seguretat de Figures, Pere Casellas, va manifestar dissabte en un fil a Twitter que els dos joves anaven indocumentats, no són de la ciutat i «aparentment» anaven drogats.