Un mort en una baralla amb navalles a la Rambla de Figueres

El carrer Monturiol està tallat per facilitar la investigació dels Mossos d'Esquadra

La zona dels fets, al carrer Monturiol.

La zona dels fets, al carrer Monturiol. / Santi Coll

Marc Verdaguer

Marc Verdaguer

Una baralla aquesta passada matinada a la Rambla de Figueres ha acabat amb un mort després que un dels dos homes resultés ferit i hagi acabat morint aquest matí a l'Hospital segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra. L'accés al carrer Monturiol ha quedat tallat per facilitat la investigació dels Mossos. Els fets han succeït cap a dos quarts de quatre.

La primera alerta l'ha donat la Guàrdia Urbana de Figueres i, posteriorment, diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra de la ciutat s'han mobilitzat al lloc dels fets.

Els fets haurien ocorregut aquesta matinada quan una baralla entre dues persones, conegudes per les forces de seguretat i amb antecedents policials per diferents delictes, ha acabat amb la mort d'un dels dos, hores més tard després de ser traslladat a l'Hospital de Figueres.

Tot i que, segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els implicats serien persones amb antecedents policials, el regidor de Seguretat de Figures, Pere Casellas, ha manifestat en un fil a Twitter que els dos joves anaven indocumentats, no són de la ciutat i «aparentment» anaven drogats.

L'escena dels fets

L'escena dels fets / EMPORDA.INFO