Successos

Intervenen 381 kg d'haixix en una operació contra el narcotràfic a Figueres

La droga es transportava en un camió distribuïda en deu paquets dins d'un compartiment amagat

El xofer del vehicle va acabar detingut i ha passat a disposició judicial

Dues funcionàries de Duanes troben deu paquets amb haixix en un camió a l'AP-7.

Dues funcionàries de Duanes troben deu paquets amb haixix en un camió a l'AP-7. / ACN

Empordà

Empordà

Els funcionaris del Servei de Vigilància de Duanes han intervingut 381 kg d'haixix en un operatiu contra el narcotràfic a Figueres. La droga es transportava en un camió distribuïda en deu paquets dins d'un compartiment amagat. El xofer del vehicle va acabar detingut i ha passat a disposició judicial.

L'operació es va fer en un control de la sortida 4 de l'AP-7, en un dels accessos de Figueres. En aquest punt, el Servei de Duanes inspeccionava diversos vehicles de mercaderies per comprovar la documentació i les càrregues que portaven i fer inspeccions oculars a dins dels remolcs.

Un dels camions que van trobar tenia el cap tractor amb matrícula del Marroc i el remolc amb matrícula espanyola. Això va fer aixecar sospites dels funcionaris i posteriorment encara els en va despertar més l'actitud nerviosa i esquiva del conductor per l'absència de càrrega del remolc. El camioner assegurava que venia d'Algeciras i anava cap a França per a carregar envasos. Els funcionaris van examinar el remolc i van trobar-hi un compartiment amagat amb doble fons. A dins hi havia deu paquets amb haixix. Tots ells pesaven 381 kg. Com dèiem, el camioner va acabar detingut i van requisar la droga.