La família del jugador de rugbi australià trobat mort aquest dimecres al migdia a la Sala Apolo de Barcelona, Liam Hampson, assegura sentir-se "devastada" per la notícia de la seva defunció, després de presumptament caure accidentalment des d'una alçada de 10 metres.

"Ens hem despertat amb unes notícies que ningú no vol sentir, estem devastats després de saber que en Liam ha tingut un accident i, lamentablement, no ha sobreviscut", ha expressat Brett Hampson, el pare del jugador, en una publicació de Facebook aquest dijous.

Ha explicat que Liam Hampson, de 24 anys, "tenia un cor d'or i era un fill, germà, net, oncle i amic molt estimat", i han mostrat agraïment als amics del seu fill que van ajudar en la recerca, ja que va estar desaparegut 39 hores.

Segons van informar fonts dels Mossos d'Esquadra a Europa Press, els agents van anar al local per l'avís dels treballadors, que el van trobar en un pati interior del recinte de l'Apolo i, un cop fetes les comprovacions pertinents, van determinar que el cos corresponia al jove.

Un altre jugador, A. J. Brimpson, va alertar dimecres al matí de la desaparició del seu company pel seu compte d'Instagram, en què explicava que no el veia des de feia 39 hores i que havien estat junts per últim cop a la discoteca, d'on se n'haurien anat a les 4.30 de la matinada.