Els treballadors de la Sala Apolo de Barcelona han trobat aquest dimecres al migdia el cos sense vida del jugador de rugbi australià Liam Hampson, després d'estar 39 hores desaparegut.

Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra a Europa Press, els agents han anat al local després de l'avís dels treballadors i una vegada fetes les comprovacions pertinents han determinat que el cos corresponia amb les descripcions del jove australià del qual s'havia denunciat la desaparició.

Un altre jugador, A. J. Brimpson, ha alertat aquest matí de la desaparició del seu company a través del seu compte d'Instagram, explicant que no el veia des de feia 39 hores i que havien estat junts per última vegada a la Sala Apolo, de la qual s'haurien marxat a les 4.30 de la matinada, segons Brimpson.

"És una possibilitat remota, però espero que algú pugui tenir alguna informació sobre Liam, que ara ha estat desaparegut durant 30 hores a Barcelona", ha escrit.

Els Mossos investiguen el cas com una mort accidental i treballen amb la hipòtesi de que el jugador caigués d'una alçada de 10 metres.