La Conselleria d'Educació de Madrid i les ambaixades d'Emirats Àrabs, els Estats Units i Mèxic, entre d'altres, graduen la primera promoció de UNIVERSAE

UNIVERSAE celebra la graduació més internacional, on van acudir més de mil assistents i alts representants del teixit empresàries d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica

Entrega de diplomes a la graduació d'UNIVERSAE

Entrega de diplomes a la graduació d'UNIVERSAE / Cedida

C. Moreno

Autoritats nacionals, comandaments de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i de les Forces Armades i representants d'ambaixades i grans empreses espanyoles van donar suport divendres passat a l'Institut Superior de Formació Professional UNIVERSAE en la graduació de la primera promoció d'alumnes celebrada al campus de San Sebastián de los Reyes.

A l'acte, presentat per la periodista Ángeles Blanco, hi va assistir el director general d'Educació de la Comunitat de Madrid, Jorge Elías de la Peña; María Ordoñez i Nuria Castro regidores d'Educació i d'Innovació i Ocupació de l'Ajuntament de San Sebastián de los Reyes, respectivament; representants de les ambaixades dels Estats Units, l'Equador, Costa Rica, Mèxic, Xile, el Marroc i els Emirats Àrabs, comandaments de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i de les Forces Armades i directius de grans empreses col·laboradores d’UNIVERSAE.

Així, UNIVERSAE ha aconseguit un èxit educatiu de l’FP sense precedents: graduar els primers alumnes que han pogut estudiar amb l'ecosistema educatiu innovador i pioner UNIVERSAE360 permetent obtenir el títol sense límits físics ni temporals, estudiant quan i on han volgut.

Luisa Gabriela Cango, que ha finalitzat el grau d'Administració i Finances, ha indicat que UNIVERSAE360 “recull tot el que necessites per estudiar, de manera detallada, amb vídeos molt ben explicats i qüestionaris que t'ajuden a aprendre de manera més eficaç”.

Els alumnes graduats d'UNIVERSAE

Els alumnes graduats d'UNIVERSAE / Cedida

Divendres passat també es va graduar Leonela Avilés que ha destacat “la facilitat que ofereix UNIVERSAE per obtenir el títol al teu ritme, adaptant l'estudi al teu horari i podent consultar els diferents recursos quan vulguis gràcies a la seva educació en línia i l'ecosistema educatiu UNIVERSAE360”.

Així mateix, UNIVERSAE ha graduat estudiants que han esdevingut pioners de tot Espanya a cursar des de dos semestres un programa d'estudis que, normalment, es desenvolupa en quatre. UNIVERSAE es diferencia principalment d'altres centres perquè ens permet obtenir un grau en dos semestres. Per a mi ha estat una sort poder estudiar amb aquesta metodologia concentrada perquè m'ha permès aconseguir un títol que m’hauria resultat molt complicat si fos més temps”, ha explicat Carlos de Marcos, graduat UNIVERSAE de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma.

Durant l'esdeveniment es van repartir les beques als alumnes i es van atorgar les distincions als estudiants que han acabat els estudis amb Matrícula d'Honor i als que han aconseguit els millors expedients acadèmics.

També es va reconèixer els graduats que han aconseguit l'Excel·lència en especialització en empreses. UNIVERSAE ha signat milers de convenis de col·laboració amb empreses dels sectors més diversos, entre elles algunes de les més prestigioses firmes espanyoles i internacionals, cosa que ha permès que els alumnes puguin accedir a més de 15.000 ofertes d'ocupació.

En el transcurs de la graduació es va fer una menció especial a Montessori, Lemon Code, Coctelera Digital, IBM, Petit Clinic, Sage, Todolux, Humbolt i Play Station, companyies que han especialitzat els alumnes UNIVERSAE potenciant les opcions d'incorporació al mercat laboral i afegint encara més valor a la Formació Professional de qualitat que distingeix UNIVERSAE.

Especial protagonisme van tenir els quatre alumnes que van rebre les beques Talento valorades en 20.000 euros i destinades a cursar estudis de caràcter internacional, i els cinc estudiants que han cursat estudis de l'Àrea Professional d'Informàtica i Comunicacions i que van rebre les beques perquè puguin cursar sense cap cost el Curs d'Especialització d'FP en Ciberseguretat a l'Entorn de les Tecnologies de la Informació.

Moment de l'acte de graduació

Moment de l'acte de graduació / Cedida

El centre educatiu va voler igualment reconèixer la tasca de les Forces Armades, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, amb els quals UNIVERSAE manté una estreta col·laboració, i la Conselleria d'Educació, per la seva decidida aposta per la Formació Professional en totes les seves modalitats.

Al començament de l'acte va intervenir Manuel Gazapo, director de Relacions Institucionals d'UNIVERSAE, que va indicar que “UNIVERSAE com a entitat educativa-empresarial estava cridada a ser un referent nacional i internacional ja no només al sector de la formació professional, sinó també en l'àmbit de la docència, la transferència de coneixement i les relacions interempresarials. Podem afirmar amb rotunditat i emoció que hem aconseguit aquest objectiu. UNIVERSAE és, avui dia, el més gran, més potent i més avançat espai de Formació Professional a escala internacional”.

El director general d'Educació, Jorge Elías de la Peña y Montes de Oca, va tancar l'esdeveniment destacant la importància de la Formació Professional i de UNIVERSAE al panorama educatiu nacional.

Acte de graduació d'UNIVERSAE

Acte de graduació d'UNIVERSAE / Cedida

UNIVERSAE 360: Una efectiva eina pedagògica digital

UNIVERSAE ofereix un pla intensiu de formació que permet reduir els temps de titulació per a alguns dels seus graus mitjans i superiors. D'aquesta manera, els alumnes poden accedir a l'ecosistema educatiu UNIVERSAE 360 que converteix els temaris de cada especialitat en eines pedagògiques digitals altament atractives i efectives, de manera que adquireixen més fàcilment i en menor temps les competències professionals i els coneixements de cada grau.

Així mateix, l'Institut Superior d'FP, amb seus a Espanya, Colòmbia, Costa Rica, l’Equador i Mèxic, ofereix l’oferta educativa més gran del mercat en aquest tipus d'ensenyament -amb 55 titulacions oficials repartides en tretze àrees d'especialització- integrant tecnologia immersiva, activitats gamificades i simulacions 3D, entre altres eines de darrera generació, que permeten garantir als seus alumnes un aprenentatge personalitzat, uns entorns virtuals i simulacions que reprodueixen fidelment situacions del món real.

Els graduats avui a UNIVERSAE han pogut accedir, a més, a la plataforma UNIVERSAE Ocupació que recull més de 15.000 ofertes de treball gràcies a les més de 20.000 aliances amb empreses que manté l'Institut Superior d’FP. Entre aquestes companyies, repartides per més de mil ciutats de tot el món, hi ha algunes de les més rellevants de cadascun dels 35 sectors que componen el panorama industrial i de serveis.

A més, ja s'ha engegat Open UNIVERSAE, un programa d'experiències i activitats pràctiques que converteix els 90.000m2 de les instal·lacions i equipaments en espais flexibles, oberts i orientats a la innovació. Aquesta aposta per la presencialitat oberta permet fomentar la mobilitat internacional i l’interca