Salut i esport

Figueres s'alia amb una fundació per a promoure la salut mental dels joves a través del testimoni d'esportistes d'elit

La ciutat acollirà un acte de sensibilització el 29 de maig amb la participació de l'alumnat figuerenc i esportistes d'elit

Presentació de l'acte.

Presentació de l'acte. / Ajuntament de Figueres

Empordà

Empordà

Figueres acollirà, el dimecres 29 de maig al Teatre El Jardí, l'acte 'L’Esport: Benestar per a la teva salut mental'. Es tracta d'un esdeveniment que busca conscienciar sobre la importància de la salut mental entre els adolescents i la prevenció del bullying escolar, i que compta amb la participació d'esportistes d'elit de renom.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Figueres, la Fundació Blanca Fernández Ochoa, de reputada experiència, i el Grup Bárymont, partner de l’esdeveniment. Aquest és el primer cop que se celebra a Catalunya.

Esportistes d'elit

L’acte, que serà benèfic i d’entrada gratuïta, comptarà amb la participació d’esportistes d’elit com Lola Fernández Ochoa (presidenta de la Fundació Blanca), Albert Llovera, Laia Palau o Jero García, entre d’altres, i amb una important representació d’alumnat dels instituts de Figueres, que formaran part activa de l’acte.

Dimarts es va portar a terme la presentació al Teatre el Jardí, amb la participació del regidor de Joventut i Esports, Pere Montserrat, i la presidenta de la Fundació Blanca, Lola Fernández Ochoa.