Renovar-se, però conservant el vessant tradicional i la línia del Ioga Integral a Siddharta

El centre imparteix classes de ioga amb professionals formats en aquesta disciplina

També organitza retirs, cursos, tallers de creixement personal, seminaris i classes de meditació i relaxació per a infants

El Centre de Ioga i tècniques psicocorporals es renova de cap a peus amb un nou espai totalment rehabilitat. | CENTRE DE IOGA SIDDHARTA

El Centre de Ioga i tècniques psicocorporals es renova de cap a peus amb un nou espai totalment rehabilitat. | CENTRE DE IOGA SIDDHARTA / redacció. figueres

Emporda.info

El Centre de Ioga i tècniques psicocorporals es renova de cap a peus amb un nou espai totalment rehabilitat. Fundat l’any 1976 per Jaume Turrà, el Centre, a més, estrena nom, Siddharta, per bé que conserva la vella essència i la tradició del Ioga Integral o Purna Ioga que des dels seus inicis l’ha definit, i el seu compromís amb la transmissió del ioga des del vessant de creixement personal i treball interior. Al capdavant, des de l’any 2020, hi trobem Rosa Daniel, formada a Figueres i fundadora del Centre de Ioga Siddharta de Barcelona.

En aquest nou espai es fusiona tant la tradició com la modernitat. Les velles parets d’una antiga fusteria s’han mantingut i repintat, combinades amb parets noves de fusta que donen modernitat i calidesa a l’espai. El resultat és un centre modern que conserva l’essència de les bigues i les parets velles, combinació que casa perfectament amb la seva vocació de mantenir la tradició amb una energia renovada.

Escola col·laboradora de la Federació Catalana de Ioga. | IOGA SIDDHARTA

Escola col·laboradora de la Federació Catalana de Ioga. | IOGA SIDDHARTA / redacció. figueres

Ioga integral

El centre imparteix classes de ioga dins de la línia del Ioga Integral, amb professionals formats en aquesta línia o disciplina, i també organitza retirs, cursos i tallers de ioga i de creixement personal.

D’altra banda, al costat de les classes de ioga per a adults, també organitza seminaris i classes de ioga per a nens, taitxí, qui gong, atmandance, respiració, relaxació i meditació. En l’àmbit formatiu, el centre és escola col·laboradora de la Federació Catalana de Ioga i imparteix formació en instrucció en ioga i mòduls formatius per a professionals. Finalment, l’equip es completa amb professionals en el món del reiki, massatge integral, esportiu, massatge facial japonès kobido, i d’altres tractaments de salut per oferir una atenció holística i de qualitat.

El centre encara aquesta nova etapa amb ganes de continuar transmetent des de l’experiència i posant al servei de l’alumne les eines de desenvolupament i aprofundiment en un mateix que ofereix el ioga. El nou espai, ampli i lluminós, aporta tranquil·litat i silenci malgrat estar ubicat al bell mig de Figueres: un petit oasi on retrobar-se amb un mateix.

El nou espai és ampli i lluminós.  | IOGA SIDDHARTA

El nou espai és ampli i lluminós. | IOGA SIDDHARTA / redacció. figueres

ADREÇA: carrer d’Era d’en Vila

TELÈFON: 972 507 011

WEB: www.iogafigueres.com