Dermaestetic Clínic

Quins tractaments ens poden ajudar a envellir de manera saludable?

Prevenir i tractar els factors de l’envelliment és un dels principals reptes de la medicina actual

La doctora Pyrene Martínez.  | EMPORDÀ

La doctora Pyrene Martínez. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. figueres

Emporda.info

Prevenir i tractar els factors de l’envelliment, és un dels principals reptes de la medicina actual. Però sobretot, fer-ho anticipadament per evitar l’aparició dels seus signes i el més important, evitar patologies.

«Per explicar-vos tots aquests conceptes, hem de partir que envellir és sinònim de viure, però fer-ho saludablement i harmònicament és el que ens preocupa», explica la doctora Pyrene Martínez. Tant l’estat de salut com l’aspecte de la pell d’una persona es relaciona, habitualment, amb la genètica, però el cert, és que aquesta només representa el 25% de l’envelliment. El 75% restant correspon en evitar certes causes externes com l’exposició al sol, la pol·lució, el clima extrem, les malalties cutànies, l’estrès, les dietes o estils de vida inadequats (com el tabac, l’alcohol, les drogues, etc.), la falta de son i d’activitat física, essent la causa del desgast de les cèl·lules, els responsables de l’oxidació cel·lular amb la consegüent formació de radicals lliures que predisposen l’aparició del famós procés inflamatori crònic.

Dermaestetic clínic és un centre de medicina estètica i dermatologia situat a Figueres. La seva filosofia de bellesa es basa en l’harmonia, la naturalitat i la preservació de la salut tant de la pell, com del cos i de la ment.

El centre disposa d’una àmplia gamma de tractaments medicoestètics personalitzats, de rejoveniment, de contorn facial i corporal. Amb l’ús d’àcid hialurònic, de relaxant muscular per arrugues d’expressió, de pílings químics per taques de la pell, de mesoteràpia facial, capil·lar o corporal, o de nutrició clínica amb plans dietètics segons les necessitats o patologies individuals, entre altres tractaments.

Alhora, tenen una llarga experiència en patologies dermatològiques. Des de problemes de la pell, de les ungles o dels cabells, com de malalties venèries. A Dermaestetic clínic trobaràs metges especialistes amb una àmplia experiència, que estaran encantats d’ajudar-te en el procés de l’envelliment.

ADREÇA: carrer Sant Llàtzer, 12, 1r A

TELÈFON: 674 747 467

WEB: www.dermaestetic-clinic.com