Mireia Bosch substituirà Àngels Morales al capdavant de la direcció assistencial de la Fundació Salut Empordà

Bosch és especialista en Anàlisis Clíniques i compta amb una llarga i sòlida trajectòria gestionant equips assistencials i ocupant càrrecs de responsabilitat

Mireia Bosch substituirà Àngels Morales  al capdavant de la direcció assistencial de la Fundació Salut Empordà

Mireia Bosch substituirà Àngels Morales al capdavant de la direcció assistencial de la Fundació Salut Empordà / FSE

Emporda.info

El 26 de juny, la metgessa Mireia Bosch (Barcelona, 1967) prendrà el relleu de la metgessa Àngels Morales com a directora assistencial de la Fundació Salut Empordà, la qual ha ocupat el càrrec des del març del 2017. Morales s’incorpora com a nova gerent territorial de l’IAS-ICS Girona, en substitució de Joaquim Casanovas, que es jubila a finals d’aquest mes.

Mireia Bosch és llicenciada en Medicina i Cirurgia (Universitat de Barcelona, 1991) i especialista via MIR en Anàlisis Clíniques (1997). Compta amb els màsters de Gestió de Serveis Integrats de Salut (2000), Gestió d’Empreses Saludables (2021), i Prevenció de Riscos Psicosocials (2023), a més de diferents postgraus sobre gestió de serveis assistencials.

Bosch ha desenvolupat una llarga i sòlida trajectòria dedicada a la gestió i a la coordinació de persones i serveis assistencials en diferents àmbits sanitaris i ha ocupat càrrecs de responsabilitat. Del 2007 al 2021, ha estat directora a Girona del Grup Mutuam, gestionant l’hospital sociosanitari i equips ambulatoris d’atenció a la cronicitat i al final de vida. Del 2021 al 2023, ha estat Corporate Health Manager a la multinacional farmacèutica Grífols, desenvolupant tasques de directora assistencial i de responsable del benestar corporatiu. Anteriorment, havia treballat en l’àmbit de la recerca, de la consultoria dels laboratoris clínics i banc de sang a l’ICS de l’Hospitalet de Llobregat, a l´Hospital del Mar i a l’Hospital Dos de Maig de Barcelona.