Cal trencar el mite. Aprimar-se no és difícil. El complicat és saber com. En moltes ocasions, perdem temps i esforços a tractar de reduir el pes i la grassa del nostre cos sense cap sentit. El motiu? El que fem no ens beneficia.

Un dels principals objectius a l'hora d'aprimar és perdre greix. Sobretot en les dones, la principal obsessió està en la que s'acumula a les cartutxeres, la coneguda com a cel·lulitis.

El popular cuiner Karlos Arguiñano ha revelat en el seu programa un remei casolà per a eliminar la cel·lulitis. Es tracta d'una cosa tan senzilla com prendre un liquat de borratja amb pinya als matins. Segons ha afirmat en el seu espai televisiu, aquesta elaboració ajuda a eliminar aquest greix.

Aconseguir un ventre pla i esculpit no és tasca fàcil si es pensa a aprimar. Desfer-se del greix que s'acumula en els famosos mixelins i cartutxeres es converteix en tot un repte que es venç amb molta força de voluntat i constància.

De fet, és fàcil topar-nos amb persones que estan molt en forma, que practiquen habitualment esport, però no aconsegueixen desfer-se de l'endimoniada panxa.

Seguir una dieta baixa en sodi i menjar aliments naturals com les fruites, les verdures, les hortalisses, els llegums, les carns i els peixos frescos ajudaran el nostre organisme a fer front a aquesta problemàtica. Les infusions de te verd o cua de cavall, per exemple, també ens poden venir molt bé. En canvi, els greixos vegetals i els aliments processats són els nostres enemics.