La recepta amb el superaliment de l'estiu que has de prendre al matí per eliminar la cel·lulitis

Un remei tant fàcil de fer com econòmic

Grassa abdominal

Grassa abdominal

M.R.

Cal trencar el mite. Aprimar-se no és difícil. El complicat és saber com. En moltes ocasions, perdem temps i esforços a tractar de reduir el pes i la grassa del nostre cos sense cap sentit. El motiu? El que fem no ens beneficia.

Un dels principals objectius a l'hora d'aprimar és perdre greix. Sobretot en les dones, la principal obsessió està en la que s'acumula a les cartutxeres, la coneguda com a cel·lulitis.

El popular cuiner Karlos Arguiñano ha revelat en el seu programa un remei casolà per a eliminar la cel·lulitis. Es tracta d'una cosa tan senzilla com prendre un liquat de borratja amb pinya als matins. Segons ha afirmat en el seu espai televisiu, aquesta elaboració ajuda a eliminar aquest greix.

Aconseguir un ventre pla i esculpit no és tasca fàcil si es pensa a aprimar. Desfer-se del greix que s'acumula en els famosos mixelins i cartutxeres es converteix en tot un repte que es venç amb molta força de voluntat i constància.

De fet, és fàcil topar-nos amb persones que estan molt en forma, que practiquen habitualment esport, però no aconsegueixen desfer-se de l'endimoniada panxa.

Seguir una dieta baixa en sodi i menjar aliments naturals com les fruites, les verdures, les hortalisses, els llegums, les carns i els peixos frescos ajudaran el nostre organisme a fer front a aquesta problemàtica. Les infusions de te verd o cua de cavall, per exemple, també ens poden venir molt bé. En canvi, els greixos vegetals i els aliments processats són els nostres enemics.