TV3 ja ha anunciat qui presentarà les Campanades de Cap d’Any

Miki Núñez, cantant i presentador d'Eufòria repeteix per segon any, ara acompanyat per la influenciadora i presentadora de 'La travessa', Laura Escanes

La celebració de Cap d'Any a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, en una edició passada.

La celebració de Cap d'Any a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, en una edició passada. / ZOWY VOETEN / El Periódico

Laura Escanes, influenciadora, model i presentadora del reality d’aventures “La travessa”, i Miki Núñez, cantant i presentador del talent show ’”Eufòria”, seran els encarregats de presentar les Campanades de Cap d’Any de TV3 i donaran la benvinguda al 2024 amb un gran programa fet des de la ciutat de Barcelona.

A més de fer-se un lloc en el sector de la comunicació, Escanes és una cara molt coneguda a tot el país. La influenciadora barcelonina està present a pràcticament totes les plataformes de moda, com Twitter (X), TikTok, o Instagram, on té prop de 2 milions de seguidors.

Miki Núñez i Laura Escanes en una imatge promocional.

Miki Núñez i Laura Escanes en una imatge promocional. / 3CAT

Per la seva banda, Miki Núñez repetirà experiència presentant l’especial de la nit de Cap d’Any a TV3. Ja va donar la benvinguda a l'any 2023, juntament amb Mariona Escoda, la guanyadora de la primera edició d’”Eufòria”, el programa que ell mateix copresenta amb Marta Torné. El cantant terrassenc ha estat notícia també, darrerament, per la publicació del seu tercer àlbum titulat “121”, un treball discogràfic que l’està portant de gira per tot l’Estat.

El comiat de l’any a TV3, amb el programa de Les Campanades de Cap d’Any, encapçala habitualment els rànquings dels espais més vistos del mes de desembre i també de tot l’any, amb un resultat d’audiència espectacular. L’any passat, les Campanades de TV3 van reunir 962.000 espectadors, van obtenir una quota del 39,2% i van sumar una audiència acumulada d'1.422.000 espectadors.