Reconeixement internacional

Els prestigiosos ACSI Awards 2024 distingeixen el càmping Las Dunas de Sant Pere Pescador com "el millor d'Espanya"

Alhora, el càmping Aquarius, situat al mateix municipi, ha estat premiat com el més cordial amb les mascotes 

Càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador.

Càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador. / ASSOCIACIÓ CÀMPINGS DE GIRONA

Empordà

Empordà

El càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com "el millor d'Espanya" pels prestigiosos ACSI Awards 2024 de la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, que és un referent en el sector. El càmping Aquarius, també de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com el més cordial amb les mascotes i el de Cala Pola de Tossa de Mar, premiat amb els millors sanitaris. El president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca que aquests guardons "demostren l'excel·lència dels establiments i l'esforç constant del sector perquè la seva oferta sigui cada vegada més sostenible, innovadora i líder a Europa".

Els tres establiments han estat escollits en la tercera edició a partir dels vots de campistes de tot Europa, uns 50.000. Les votacions es van fer a través dels diferents webs d'ACSI que acumulen anualment 60 milions de visites i inclouen informació sobre més de 9.500 càmpings.

Vista aèria del càmping Las Dunas.

Vista aèria del càmping Las Dunas. / LAS DUNAS

Obert l'any 1968

Las Dunas és un càmping amb bungalous i un gran parc aquàtic a peu de la platja de Sant Pere Pescador a la Badia de Roses i es troba envoltat pel parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà. L'establiment compta amb una extensa trajectòria, ja que es va obrir l'any 1968.

A més, des de l'Associació de Càmpings de Girona, remarquen que Las Dunas és un "referent en sostenibilitat". L'establiment disposa de 700 plaques fotovoltaiques que generen 380 kW i 250 plaques tèrmiques que generen 300 kW per subministrament d'aigua calenta i també de tecnologia de geotèrmia. Pel que fa a les piscines, té cloració salina i les façanes dels sanitaris reciclen el CO₂ de l'atmosfera. El 90% de la flota dels vehicles del càmping són elèctrics i a les instal·lacions hi ha quatre punts de càrrega per als clients.

TEMES