Dilluns, a les 21.55, a 'Crackòvia', Luis Enrique (Ivan Labanda) organitzarà una festa per acomiadar-se, on cantarà un 'medley' amb els millors musicals que ha protagonitzat. A més, Florentino Pérez (Jordi Rios) ensenyarà tots els gags que es podrien haver emès en el programa si el Reial Madrid hagués estat eliminat de la Champions.

D´altra banda, ara que arriba el bon temps, Josep Pedrerol (Raúl Pérez) presentarà el seu 'Campament Pedrerol', on el periodista i els seus companys de 'Periodismo Deluxe' faran passar un estiu de becaris.

Mentrestant, Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) aconseguiran una entrada gratuïta per visitar els Laboratoris José Mari, on coneixeran l´artífex de tots els invents per a homes que anuncien a 'El Bichazo'.

També hi haurà 'Periodismo Deluxe', amb Josep Pedrerol (Raúl Pérez), Quim Domenech (Alan Lillo) i Alfredo Duro (Ivan Labanda) i Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza) i el Mag Fèlix (Oriol Cruz) revelaran com serà la temporada vinent per al Barça.