El Churrasco ofereix cuina uruguaiana i catalana amb carns de gran qualitat

Amb l’arribada de Nadal el restaurant ha elaborat menús per a grups per poder celebrar les festivitats amb diferents propostes

El Churrasco també té obert el dia 31 per celebrar la festa de Cap d’Any

El restaurant té un menú diari de 17,50 euros. | EL CHURRASCO

El restaurant té un menú diari de 17,50 euros. | EL CHURRASCO / redacció. empuriabrava

Emporda.info

El Churrasco fa molts anys que és un dels establiments de referència d’Empuriabrava. Especialitzat en cuina uruguaiana i catalana, ofereix carn de gran qualitat cuita a la brasa per mans expertes. Des del restaurant destaquen l’entrecot, el filet i la picanha, Black Angus Premiu de l’Uruguai. També la vaca gallega dry aged i la vedella dels Aiguamolls de l’Empordà.

L’establiment, dirigit per Edu Ibarra i Araceli Muñoz sota la supervisió de Cristina Sosa des de fa 35 anys, combina la brasa amb altres propostes que no us deixaran indiferents. Tenen un menú diari complet entre setmana per 17,50 euros que complementa una excel·lent carta i el menjar per emportar, com és el cas del pollastre adobat.

Ara que s’acosten les festes de Nadal El Churrasco ha fet menús per a grups perquè pugueu celebrar les festivitats amb diferents propostes, per qüestions logístiques han de ser colles d’unes 15 o 20 persones com a màxim. També tenen obert el dia 31 de desembre per celebrar el Cap d’Any, no hi ha menú i la carta és més reduïda de l’habitual.

ADREÇA: poblat Típic, s/n

TELÈFON: 972 45 00 26

INSTAGRAM: @elchurrasco_empuriabrava