A taula amb la bona cuina casolana de sempre al restaurant Els Oliverons

Els dijous i divendres podeu sopar a la seva terrassa

Entrada del restaurant Els Oliverons.

Entrada del restaurant Els Oliverons. / EMPORDÀ

Emporda.info

Anna Bardera està al capdavant del restaurant Els Oliverons del Far d’Empordà, un establiment acollidor, de tracte familiar però molt professional. La seva especialitat és la cuina tradicional empordanesa, casolana i ben elaborada. La màxima del seu negoci és que els comensals siguin el centre i que estiguin el més ben atesos possible, per això, també hi trobareu propostes per a celíacs. A més disposen d’un aparcament molt ampli.

Terrassa del restaurant Els Oliverons.  | ANDREA BOLCATO

Terrassa del restaurant Els Oliverons. / ANDREA BOLCATO

Esmorzars de forquilla

Dels seus fogons en surten plats elaborats amb el punt just de cocció per a permetre’ns gaudir d’un bon àpat. Entre les seves especialitats en destaquen: una exquisida galta de vedella, la cua de bou amb reducció de ratafia o uns increïble peus de porc a la brasa.

La jornada comença amb els seus esmorzars de forquilla, típics catalans, de diumenge a divendres, a partir de tres quarts de nou del matí. A l’hora de dinar, podreu tastar els seus plats fins a dos quarts de quatre de la tarda. Els festius l’horari canvia i és des de dos quarts d’una del migdia fins a dos quarts de quatre de la tarda.

Ara que ja estem al mes de juny també podreu gaudir d’un bon sopar a la fresca a la seva espaiosa terrassa, dijous i divendres, des de les vuit fins a tres quarts de deu del vespre.

ELS OLIVERONS

Adreça: Carrer Moles, 1. El Far d'Empordà.

Telèfon: 972 671 521

Mòbil: 696 08 36 64