D'avui i fins al 12 de juliol, la ciutat de Figueres celebra la 2a edició dels Tastets Surrealistes, una activitat organitzada des de l'Ajuntament, amb Comerç Figueres, el patrocini d'Estrella Damm i el suport de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Amb el missatge i voluntat de descobrir la gastronomia més surrealista a la capital de l'Alt Empordà, un total de vint-i-dos establiments presenten plats d'inspiració daliniana. Una oferta gastronòmica única al país que s'acompanya del maridatge de la cervesa Inedit Damm. Destacar que cada restaurant oferirà un menú amb sis tastets.

Els tastets surrealistes es complementaran amb activitats musicals sota el nom de "tastets musicals" i diversos showcookings, cuina en directe amb productes agroalimentaris de l'Empordà, que es realitzaran a les places principals de la ciutat. D'altra banda i també amb l'objectiu de dinamitzar els tastets surrealistes i promocionar la ciutat, s'ha preparat un programa amb les activitats que es portaran a terme dins el marc dels tastets, i a la ciutat durant aquestes dates, com són les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, activitats culturals, gastronòmiques o d'oci entre d'altres.

S'ha editat un fulletó desplegable amb la informació de cada establiment amb el seu menú de tapes i la seva localització en el mapa.