Llers celebra l’hivern amb teatre, esports, espectacles i música fins a la matinada

Se celebra entre aquest divendres dia 12 i el diumenge 14 de gener amb actes com l'estrena d'una obra teatral del grup local

El dj i bateria de Serial Killerz seran a Llers a la matinada d’aquest dissabte a diumenge (2 h). | SERIAL KILLERZ

El dj i bateria de Serial Killerz seran a Llers a la matinada d’aquest dissabte a diumenge (2 h). | SERIAL KILLERZ / ll.r. LLERS

LL.R.

Llers té dues festes majors a l’any: la d’estiu, al setembre, i la d’hivern, al gener. Després d’un Nadal amb el 28è Pessebre Vivent i la Quina com a activitats principals, el municipi llersenc allargarà les celebracions entre aquest divendres 12 i diumenge 14 de gener.

Màrius Vergés, alcalde de Llers, explica que «seguim oferint un programa apte per a tots els públics, amb la Nit Jove, espectacles familiars, esports i l’estrena de l’obra de teatre del grup local, entre altres». Ja tenim minyona, la nova peça dels Comediants de Llers (Amics Cultura i Esbarjo), s’escenificarà per primer cop divendres (21 h) al Centre Recreatiu Llersenc, amb entrada lliure.

En l’àmbit musical i festiu fins a altes hores de la matinada destaquen: a la nit de divendres a dissabte les actuacions dels grups de versions Els Perduts de Sant Esteve de les Roures (00 h) i Banda Neon (2 h); i a la de dissabte a diumenge el dj Ruben Rider (00 h) i Serial Killerz (2 h), el tàndem barceloní format per Joe Cabana (DJ) i J. Arriola (bateria) que mescla diferents temes i que ha fet de l’Alt Empordà la seva segona casa.

En l’àmbit esportiu, hi haurà torneig de pàdel a les dues pistes municipals inaugurades fa dos anys, una jornada de portes obertes i exhibició de patinatge artístic, campionat d’escacs i un partit de futbol de caganius.

A més, el dissabte hi haurà l’espectacle de màgia familiar de Maga Charlotte (17 h) i el concert Cançons de la Cançó d’un temps, d’un país (19 h) amb Carles Coll Costa (piano), Carles Coll Bardés (violoncel) i Clara Valero (soprano). La festa major es tancarà amb l’actuació per partida doble de l’Orquestra Rosaleda, el diumenge, amb sardanes (16.30 h) i concert i ball (18.30 h).