Monia Presta presenta 'Tu cerebro emocional' a Cadaqués

Serà aquest dissabte 23 de setembre, a les set de la tarda, a la Galeria Marges- U

Monia Presta presenta 'Tu cerebro emocional' a Cadaqués

Monia Presta presenta 'Tu cerebro emocional' a Cadaqués / Emporda.info

Emporda.info

La psicòloga Monia Presta presenta 'Tu cerebro emocional' (RBA Libros) aquest dissabte 23 de setembre, a Cadaqués. La Galeria Marges- U acull l'acte de presentació que consistirà en un diàleg amb l'artista Ramon Moscardó, i es comptarà amb l'acompanyament musical del guitarrista Antonio Bustos.

«Les emocions no són negatives ni positives. Simplement són aquí», diu Presta. En aquest llibre, la psicòloga introdueix el lector en el seu funcionament i mostra que són les nostres aliades. «Si les acceptes, elles et guiaran per a prendre les decisions correctes». L'autora està especialitzada en diferents camps de la psicologia i és la creadora del mètode "TIE", un mètode pràctic per a solucionar diferents problemes psicològics de manera ràpida. Habitual col·laboradora de diferents mitjans de comunicació, en aquest treball ens explica com funciona el nostre cervell emocional i assenyala que les emocions mal gestionades o ignorades, poden ser la causa de diferents problemes i malalties.

Amb un estil pròxim i personal, Monia Presta explica la seva experiència professional, les seves ferides i progressos emocionals a través d'un viatge entre Barcelona i l'emblemàtica localitat de Cadaqués. A mesura que fa canvis en la seva vida, ensenya com els seus pacients evolucionen i aconsegueixen el benestar psicofísic.

L'acte, a Cadaqués, té lloc a les set de la tarda i es fa en col·laboració de la Llibreria Rahola. S'obsequiarà els assistents que adquireixin un exemplar de 'Tu cerebro emocional' amb un punt de llibre exclusiu fet per Ramon Moscardó.

TEMES