Abans no arribin les primeres unitats del recentment actualitzat Mercedes-Benz Classe E berlina, la marca alemanya ha donat a conèixer els primers detalls de les variants cupè i cabrio, que sempre han format part del catàleg d’aquest model.

La Classe E és un model de màxima referència al mercat de les grans berlines de luxe. Però les seves versions cupè i cabrio gaudeixen de la mateixa reputació en els seus respectius i exclusius segments. Ara, tots dos models recullen el treball de remodelació ja vist en el seu germà de quatre portes per mostrar una imatge més agressiva, i alhora rebre tots els reforços tecnològics i de motoritzacions desenvolupats per a aquesta posada a el dia de l'actual generació de la Classe E.

D'aquesta manera, i sense perdre gens ni mica de l'elegància que sempre ha acompanyat aquests models, els nous cupè i cabrio mostren una imatge més esportiva i irreverent gràcies al nou codi estètic que caracteritza la imatge de marca de Mercedes-Benz . Un fet que es resumeix en detalls com el frontal, presidit per un nou conjunt de graella i fars led que transmeten un contundent caràcter.

En el cas del cabrio es recorre a la tradicional capota de lona de notable elegància i nivell d'insonorització. Per augmentar el nivell de confort del seu habitacle de quatre passatgers disposa d’elements opcionals, com ara un paravent amb accionament elèctric i la calefacció dels reposacaps, anomenada Airscarf.

INTERIOR DIGITALITZAT

A l'interior destaca la nova generació de volants intel•ligents, estrenada a la Classe E berlina. Disponible en un acabat de cuir o en una suggestiva versió Supersport, aquest volant està equipat amb una sèrie de sensors capacitius que permeten més interacció del conductor amb els sistemes de conducció autònoma de el vehicle. El Classe E està equipat de sèrie amb l'assistent de frenada actiu amb reconeixement de vianants.

Les dues carrosseries equipen la generació més recent del sistema multimèdia MBUX. Un equip que disposa de sèrie d’una gran superfície formada per dues pantalles de 10,25” i disposades en paral•lel, tot i que opcionalment pot equipar aquestes dues pantalles en format de 12,3”.

La gamma de motoritzacions també ha estat actualitzada amb l'arribada de la tecnologia d'hibridació lleugera EQ Boost tant per a les versions gasolina de 272 CV i dièsel de 256.

Dues alternatives que arribaran després del llançament al mercat dels Mercedes-Benz Classe E Cupè i Cabrio a la tardor. La gamma inicial estarà formada pels dièsel E 220d de 199 CV -en versions de tracció posterior o total 4Matic- i E 400d 4Matic de 340 CV. En gasolina estarà disponible l’e 450 4Matic de 367 CV.