Hyundai Motor Espanya presenta "Tan gran com vulguis ser", una iniciativa social per premiar les persones que a través de petits gestos aconsegueixen millorar la vida dels altres. El projecte s'emmarca dins la campanya del Nou Hyundai i10.

La història del genet Raúl Pinteño, que ha creat una escola d'equitació inclusiva, és el punt de partida. Han gravat un espot de TV a les instal·lacions de la hípica, a Aiguaviva, on el genet narra com ha donat un gir a la seva vida creant El Club Hípic Raúl Pinteño a Girona.

Com explica Pinteño, "l'objectiu del Club és fomentar el respecte i l'admiració, tant pròpia com la dels altres. Volem donar opcions a la diversitat, trencar el cercle d'invisibilitat en què encara avui romanen moltes persones i, sobretot, promoure en ells el sentiment de capacitat i utilitat".

A més de ser font d'inspiració per a la posada en marxa d'aquesta iniciativa, Pinteño compta amb el suport de Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a Girona, Banyoles, Blanes, Figueres, Olot i Palafrugell, que ha col·laborat també en el projecte per dissenyar la primera cadira de doma de cavalls per a persones amb mobilitat reduïda amb sensors de pressió.

Amb el projecte "Tan gran com vulguis ser" Hyundai converteix un petit gest en una gran iniciativa per generar un impacte social que inspiri i ajudi als altres. A més, Hyundai ha habilitat una plataforma que recull les iniciatives de persones anònimes que estan ajudant a fer un món millor. Tot aquell que vulgui compartir la seva iniciativa pot inscriure's fins al 31 de març a través de l'espai a Internet del fabricant coreà.