El Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica -grup al qual pertanyen el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ i emporda.info- i La Vanguardia, arriba al maig el punt intermedi de la seva quinzena edició. Amb la posada en marxa de la cinquena de les deu votacions mensuals de les que componen aquests premis, ja són 15 els models que han presentat la seva candidatura per alçar-se amb un dels guardons més consolidats del panorama automobilístic nacional. Una selecció de novetats a la qual s'han incorporat aquest mes tres nous aspirants; el Seat Ateca, el Volvo S90 i l'Hyundai Elantra. Tres propostes totalment diferents que mostren la capacitat d'evolució i innovació de la indústria del motor en segments com el dels tot terrenys compactes, com és el cas del Ateca, o de les berlines mitjanes i de luxe que acaben de presentar Hyundai i Volvo, respectivament .

El Ford Edge, el favorit a l'abril

Pel que fa a la votació del passat mes, el Ford Edge ha aconseguit alçar-se amb el major nombre de vots i guanyar-se d'aquesta manera un lloc de preferència per aconseguir una de les sis places que donen accés a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors. Un llistat de vencedors mensuals del qual també formen part altres models com els Renault Talismà i Mégane i el Jaguar F-PACE, de moment.

Els Premis Cotxe de l'Any dels Lectors es recolzen a la pàgina web oficial, com a punt de trobada per a tots els participants. Un portal en el qual, mes a mes, apareixen les últimes novetats que conformen la llista de candidats a entrar a la definitiva elecció final que se celebra durant els mesos de novembre i desembre.

D'aquesta manera, els lectors poden conèixer mensualment a través dels diversos suplements de motor dels diaris que componen el grup Editorial Prensa Ibérica i La Vanguardia, i de l'esmentada web, els últims models que han arribat al sector i decantar-se per seus favorits .

Bosch Car Service, amb el Cotxe de l'Any dels Lectors

Els participants de l'actual edició del Premi Cotxe de l'Any dels Lectors tornen a entrar al maig en el sorteig d'interessants regals de manera directa a través del web. Cada mes se sortegen un total de 6 vals amb un valor de 200 euros per a la xarxa de servei Bosch Car Service entre tots els lectors que participen en cadascuna de les votacions.