Per què tothom està buscant el número 12035 per a la Loteria de Nadal 2023?

El dècim segueix disponible i en venda a algunes administracions del país

Dècim.

Dècim.

Manuela Valdés

Després de la investidura de Pedro Sánchez com a president d'Espanya, són molts els que creuen que líder del PSOE és un gran estrateg de la política, mentre que altres simplement expliquen la seva supervivència a la Moncloa com un cúmul de sort que persegueix aquest personatge des de fa anys.

Els més supersticiosos estan convençuts que el personatge desprèn sort, fins al punt que el reporter Isma Juárez, del programa 'El Intermedio' de 'La Sexta' va optar per refregar un dels seus dècims del Sorteig Extraordinari de Nadal a l'esquena del president. "És el tipus amb més sort del món", va pronunciar el periodista.

La trobada entre tots dos es va donar en el marc de la presentació del nou llibre de Pedro Sánchez, 'Tierra Firme', celebrada el dilluns 11 de desembre a Cercle de Belles Arts de Madrid.

Per això, abans de fer el gest, Juárez va demanar permís Pedro Sánchez: "Ja m'he gastat 22 euros al llibre, ara toca a Pedro Sánchez fer alguna cosa per mi". El president, entre rialles, va acceptar el repte i va deixar que el reporter refregués el dècim amb el número 12035 per l'esquena. "Passa-ho, no tinc problema", va respondre.

"Això em donarà molts diners, si no són els 400.000 d'El Gordo, seran 400 euros a Wallapop d'algun 'Pedroliever'. Això val or", feia broma el col·laborador del programa presentat per El Gran Wyoming.

Després del còmic moment, el mateix Isma ha recuperat el vídeo publicat pel compte de X de l''Intermedio' i ha comentat: "Recordeu-vos d'aquest humil reporter quan estiguin instal·lant-se el jacuzzi a casa".

On aconseguir el dècim

Són molts els que ara corren a buscar el dècim del número que va passar per l'esquena del president d'Espanya. Segons el cercador de dècims d'EL PERIÓDICO, del mateix grup editorial que l'EMPORDÀ, el número 12035 es pot comprar a diferents administracions d'Albacete, Bilbao, Gijón, Màlaga, Vaixell de Valdeorras (Ourense), Mallorca, Aldaia (València), Vigo i algunes localitats de Madrid. Recorda que pots comprar els dècims online, però t'has d'assegurar de seguir els passos correctament per evitar falsificacions.