Loteria de Nadal 2023: comprova el teu dècim aquí

Sorteig de la Loteria de Nadal de l'any passat.

Sorteig de la Loteria de Nadal de l'any passat. / EFE

Emporda.info

Comprova aquí si el teu dècim ha estat premiat a la Loteria de Nadal 2023. Consulta tots els premis i resultats a l'instant. Introdueix el número del teu dècim i l'import jugat per veure si has tingut sort al Sorteig de la Loteria de Nadal.

Aquest divendres 22 de desembre a les 9 del matí comença un any més una nova edició del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2023 al Teatro Real de Madrid. Quan els nens de Sant Ildefons es posin a cantar els números premiats, podràs comprovar la Loteria de Nadal 2023 en directe en aquesta web.

Cal recordar que tot i poder consultar en directe els resultats del Sorteig al nostre comprovador, caldrà esperar els resultats oficials. Per comprovar la Loteria de Nadal 2023 caldrà esperar que Loteries i Apostes de l'Estat publiqui el llistat oficial de premis. Serà a partir d'aquell moment quan es pugui comprovar els premis de la Loteria de Nadal 2023 de forma oficial i la pedrea.

Novetats

Per aquest any es presenten diverses novetats. A la Loteria de Nadal 2023 hi haurà més dècims que mai i, per tant, hi haurà molts més premis i es repartiran molts més diners. El nombre de sèries augmenta fins a 185. Hi haurà sort aquest any? Desitjem que si.

Recorda que podràs anar comprovant la Loteria de Nadal en directe al nostre cercador per veure si algun dels teus dècims ha estat premiat.