Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor implicat en l'accident mortal d'aquest matí a Riudaura per anar molt begut i drogat. A més, no té permís de conduir.

En aquest sinistre viari, ha mort el copilot, un jove de 15 anys. El conductor, de 21 anys, també ha resultat ferit en l'accident de trànsit. Ambdós eren germans i eren veïns de Montagut i Oix.

La víctima mortal és el copilot -passatger davanter- d'un cotxe que ha bolcat després de patir una sortida de via a la GIP-5223. Aquesta carretera uneix Olot amb Riudaura.

El sinistre viari ha tingut lloc poc després de dos quarts de set del matí i els Mossos de Trànsit investiguen les causes.

Arran de la bolcada del vehicle, el copilot ha mort i el conductor ha resultat ferit de poca gravetat. El SEM l'ha evacuat amb ambulància a l’hospital Josep Trueta. 

L'accident mortal ha fet mobilitzar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM.

La víctima mortal tenia 15 anys i el seu germà, 20, que ha acabat detingut pels fets. Ambdós eren de Montagut i Oix.

Molt begut i drogat

El conductor té 20 anys i els Mossos de Trànsit l'han acabat detenint per ser presumpte autor d'un homicidi imprudent. El jove anava sota els efectes de l'alcohol i drogues. En la prova d'alcoholèmia ha donat una taxa positiva que quadruplicava la màxima permesa. Ha donat 0,60 mg/litre d'aire expirat, quan la màxima és de 0,25 mg/l. Els Mossos també l'han sotmès a la prova de drogues i ha donat positiu. Es dona el cas a més, que el conductor no tenia permís de conduir.