Fires i Festes de la Santa Creu 2024

El parc d’atraccions de les Fires de Figueres manté la jornada inclusiva i a preus populars

Les persones amb sensibilitat sensorial podran gaudir de les fires sense estridències el dia 24 d'abril

El dia 25 les atraccions seran a meitat de preu, a partir de les cinc de la tarda

El parc d'atraccions proposa dues jornades populars

El parc d'atraccions proposa dues jornades populars / Conxi Molons

Empordà

Empordà

Una de les propostes més populars de les fires i festes de la Santa Creu de Figueres és la diada a preus assequibles al parc d’atraccions, amb totes amb un 50% de descompte (excepte alimentació) a partir de les cinc de la tarda aquest dijous 25 d’abril.

Tal com s’ha fet els darrers anys, també se celebra una jornada inclusiva el dia abans, 24 d’abril a partir de la mateixa hora, per a persones amb diversitat funcional. En aquesta jornada el parc estarà obert per la població en general, però se celebrarà sense estridències sonores i lumíniques perquè aquelles persones que pateixen de sensibilitat sensorial puguin gaudir del parc. També els viatges de les atraccions, s’adaptaran a les necessitats dels usuaris. Una gran afluència de públic va assistir ja aquest cap de setmana passat al parc d’atraccions que es mantindrà obert fins al 5 de maig.

Cal destacar que aquest passat dilluns 22 d'abril les atraccions s'han tancat a causa de la forta tramuntana, però avui dimarts ja tornen a estar actives.