El cantautor valencià Dani Miquel actua a l'Escola Maria Àngels Anglada de Figueres

Els valors i la llengua van ser l’eix principal d’aquesta proposta que també va comptar amb l’explicació d’alguns dels seus contes

El cantautor valencià Dani Miquel actua a l'Escola Maria Àngels Anglada de Figueres.

El cantautor valencià Dani Miquel actua a l'Escola Maria Àngels Anglada de Figueres. / L'Escola Maria Àngels Anglada

Empordà

Empordà

L'Escola Maria Àngels Anglada va rebre la visita del cantautor Dani Miquel el passat 5 de març. Aprofitant la seva parada a Figueres, el valencià va interpretar algunes de les seves cançons tradicionals més populars amb la participació de tot l'alumnat del centre, així com altres temes com 'Volem la Pau'. Des del col•legi expliquen que «aquesta activitat va agradar molt a tots els infants i al personal del centre», fent un espectacle participatiu on els valors i la llengua van ser l'eix principal.

El cantautor valencià Dani Miquel actua a l'Escola Maria Àngels Anglada de Figueres

Un moment de l'actuació del cantautor valencià Dani Miquel. / Escola Maria Àngels Anglada

Més tard, Miquel va explicar alguns dels seus contes, com 'Poema del sol i la lluna' i 'La princesa Ratolina', amb la col•laboració de les famílies. Aquesta proposta es va emmarcar dins del programa de dinamització de la biblioteca de l'escola "El Bosc de Vidre" que compta amb l'obertura extraescolar per al servei de préstec.

El cantautor valencià Dani Miquel actua a l'Escola Maria Àngels Anglada de Figueres

El cantautor valencià Dani Miquel va posar ritme a la festa. / Escola Maria Àngels Anglada

Dani Miquel i Antich és un dolçainer, compositor i cantautor valencià que toca diversos instruments tradicionals, com la viola de roda i la dolçaina. Provinent d'Alcúdia, és un músic i "cantacançons" compromès amb la difusió de la cultura musical valenciana i el seu cançoner tradicional.